Виходьте із модної Матриці. Як підібрати білизну до вбрання для корпоративу

Дивно, але факт: підготовка до новорічного вечора на роботі у жінок займає більше часу, ніж святкування. Тож починати треба вже зараз. Чоловікам простіше: є найблагородніший костюм, і лише з краватками, як у «Матриці». Одягнув синій замість червоного — і все, вважай, у паралельному світі. Образ роблять дрібниці. Щоправда, за такою логікою, нам у Матрицю потрапити легше – скільки вже цих деталей у нас! Сумочки, туфельки, шпильки для волосся… Але найпідступніше, звичайно, білизна.

Думаю, ви вже бачили достатньо фото та відео з чужих вечірок, щоб зрозуміти, як вам одягатися не варто. Колеги, начальство — з усіма цими людьми вам потім ще доведеться працювати. Так що непереборщуйте зі скандальними розрізами. вирізами та міні, що піднімаються «на вуха». Візьмемо за основу те, що цього року пропонують офісним модникам стилісти.

1. Під діловий костюм

Цей образ відноситься навіть не так до вбрання, як до лайфхаків. Тому що якщо на вас одягнений класичний костюм-двійка, ви можете вирушати на свято прямо з офісу. Головний плюс: не потрібно ламати голову, у що переодягнутися. Була на вас класична блуза — міняєте її на топ у стилі білизни.

Натхнення можна шукати прямо в магазинах білизни. І я не жартую! Я так за три хвилини знайшла щонайменше п’ять варіантів маєчок, що спочатку описуються як домашні, але в них можна спокійно вирушати на будь-який вечірній захід – з відповідним низом та аксесуарами.

Як вам, наприклад, майка Ora, що струмує, з віскози з легким блиском? Така драматично-червона – ух, у мене навіть подих перехопило!

Або ось такі топи від German Wolf – поєднання велюрової тканини з мереживом виглядає провокаційно, але дуже ошатно. А ще ці милі бархатисті пухнастики – на піку моди, чого з них тільки не шиють!

До речі, обидві ці маєчки можна купити не встаючи зі стільця в магазині «Інтимо». А ще тут до 31 грудня пропонують безкоштовну доставку службою Justin. За добудоставлять Києвом, за два дні — Україною — встигнете вдосталь переміряти їх з усім одягом.

2. Під прозору блузу

Шифон, повітряна органза чи проста «сітка» – блузки з таких тканин дизайнери радять знову ж таки тим, хто кулею мчить на корпоратив із робочого місця. Це найпростіший спосіб перетворити діловий образ на святковий – замінити сорочку, водолазку (або що ви там носите в офіс) на таке диво, що просвічує.

Якщо ризикнете одягнутися так, пам’ятайте, що головну роль у вашому образі гратиме білизна. Це все-таки не дівич-вечір, а робочий захід, і ви на ньому – як і раніше, кваліфікований фахівець. Хоч і в іншій, більш яскравій обгортці. Тобто, все, що під блузою, має виглядати так, ніби це не білизна зовсім, а частина вбрання. , контрастний чи взагалі тілесний. І з мінімальним декором. Я б віддала перевагу взагалі без прикрас, але розумію, що вбілизняних моделях це практично неможливо: виробники хоч трохи, але обов’язково пришиють кружальчики.

3. Під сукню з відкритими плечима

Можу посперечатися, що цього року вона буде блискучою. Паєтки, стрази, люрекс або «космічна» тканина з ефектом металік – це супертренди. Забобонні люди пояснюють це наступним роком металевого Щура, дизайнери борються за привернення уваги,а нам-то що – ми просто хочемо сяяти, причому у всіх сенсах.

-550×367.jpg” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6792″ />

Крій може бути найпростішим – пряме з круглим вирізом довжина міді і відігратися просто за рахунок матеріалу. Але нам важливіше — що під нього вдягнути. Вихід – бюстгальтер-балконет зі знімними бретелями. Його жорсткі чашки піднімають груди, залишаючи верхню частину відкритою. “>

4. Блузка або сукня на одне плече

З боку другого плеча при цьому може бути як бретелька, так і повноцінний рукав. Я навіть порадила б довгий — це створює вигідний контраст з іншою, повністю оголеною рукою. Тут керують знову ж таки ліфи зі знімними бретелями.

Боїтеся, що без лямки у вас там все «впаде»? Спробуйте 50 на 50, прикріпіть на друге плече декоративну бретельку. Звичайно, вона має гармоніювати з одягом. Наразі виробники аксесуарів пропонуютьбезліч варіантів – це може бути ланцюжок, нитка бусин під перли, ряд страз.

5. Під декольте

Так, виріз на блузі чи сукні може бути доречний навіть у компанії колег, які раніше бачили вас у суворій офісній «робі». Тут усе дуже просто. По-перше, декольте вибирайте все-таки не до талії. По-друге – бюстгальтер шукайте з вирізом між чашками глибше. Ідеально сюди підходить планж – навмисне глибокий ліф, якраз розрахований на декольтовані речі. Ця модель не підходить лише власницям маленьких грудей. “” width=”550″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6795″ />

6. Під обтягуючі штани

Вони чудово виглядають з просторими блузками або сорочками. Особливий шик – якщо чорний поєднується зі світлим або два відтінки одного кольору. Врахуйте, що щільно прилегла тканина дуже вимоглива – вона зрадницьки покаже, з яких мережив пошиті ваші трусики, скільки на них бантиків у яких місцяхшви. Чи не хочете, щоб ваші стрінги обговорювали в курилці? Не провокуйте ні колег, ні себе — одягайте гладку безшовну білизну. Насправді колір може бути будь-який — хто там ці труси під штанами побачить. Чорт із нею, з провокацією – зробіть це для власної зручності. А раптом начальство запланувало конкурси? А якщо дискотека? Чи багато ви там в еротичній білизні натанцюєте? =”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6796″ />

7. Під штани-палаццо

Вони ідеальні для святкових заходів, депотрібно і виглядати ефектно і дотримуватися серйозного іміджу. Довжина в підлогу дозволяє сховати як «неправильні» ноги, так і «правильні» – ми тут все-таки демонструємо корпоративну етику, а не свою красу (хоча кого я обманюю). А якщо надіти до цих штанів туфлі на підборах у тон, ноги будуть виглядати просто нескінченними!

Розкльошений донизу фасон зорово звужує талію – для посилення ефекту верх потрібно надягати під заправку. Довгий час я не любила таке поєднання. Весь час побоюєшся, що край блузки вилізе з-за пояса в невідповідниймомент. Вирішення проблеми знайшлося – боді. Ідеально для патологічних кінестетиків, яких найменший тілесний дискомфорт вибиває з колії. Отже, якщо низ у нас повністю задрапований, верх дозволимо собі максимально відкритий. Це може бути просте чорне боді на бретелях, як пропонують італійці Si e Lei.

target=”_blank”> Активувати безкоштовну доставку

Самые красивые комплекты для Вашей вечеринки: