Правила вибору чоловічої білизни

Давним-давно канув у небуття той час, коли чоловіки зневажливо ставилися до білизняного гардеробу – сьогоднішній асортимент чоловічої спідньої білизни анітрохи не поступається карколомній жіночій і також вражає своєю різноманітністю. І, як відомо, якщо є з чого вибирати, то не завадить знати, як і чому. Давайте розберемося з деякими основними критеріями підбору найінтимнішої деталі гардеробу наших чоловіків.

Форма і розмір

Відповідно до солідарної думки фахівців-урологів, нижня білизна дуже впливає на здоров’я представниківсильної статі може стати запорукою сексуального довголіття або бути причиною різних порушень. Проте доказового підтвердження шкоди чи користі певних фасонів чоловічих трусів немає. Наприклад, вільні «сімейні» труси забезпечують настільки необхідну рясну вентиляцію геніталіям, але з іншого боку мають погану фіксацію чоловічої гідності. При цьому щільно прилеглі плавки, що добре справляються за допомогою дітородних органів, можуть спровокувати перегрів і недостатній приплив крові до чоловічих яєчок. Тому вибирати той чи інший фасон можна суто зі своїхсвоїх переваг, попередньо протестувавши кожну модель. Ще один важливий критерій підбору інтимних деталей чоловічого гардеробу – правильно вибраний розмір. Враховуйте, що труси потрібного розміру не врізаються у вашу шкіру, надмірно обтягуючи, не стискають статеві органи і не нагадують про себе протягом дня. Якщо вам зручно в цій нижній білизні ходити, сидіти, займатися звичними справами і навіть заскочити після роботи в спортзал – з розміром ваших трусів все гаразд, а чи це будуть брифи, боксери, сліпи або стрінги – виключно питання особистихпереваг.

Популярні тенденції для чоловічого інтимного гардеробу

Красива нижня білизна сьогодні вважається невід’ємною частиною стильного чоловічого образу, і представники сильної половини людства охоче демонструють прихильність до модних тенденцій. При цьому чоловіки приділяють особливу увагу не тільки вибору фасону трусів, але також їх забарвленням. Віддаючи данину ретельним старанням дизайнерів, відзначимо, що колірний діапазон не має особливих обмежень: монотонний білий, чорний та пастель – незмінна та завжди модна класика. Вони однаково гармонійно поєднуютьсяі з елегантним костюмом, та зі спортивною формою. фасон трусів Популярні моделі з контрастним принтом, яскравими вставками. У таких трусах ви зможете почуватися комфортно і в діловій обстановці, і на романтичній зустрічі. Популярні моделі чоловічих трусів Любителям екстраординарного можна запропонувати стильні моделі з грайливим мультяшниммалюнком чи фотопринтом. труси з малюнком або фотопринтом< /a> І все-таки, шановні чоловіки, складаючи свій інтимний гардероб, враховуйте, що в ньому повинні бути моделі на всі випадки життя, в тому числі і для будь-якої пори року. Тому давайте визначимо, які чоловічі труси носити взимку, а які влітку.

Для сезонних правил також основним аргументом вибору буде комфорт – влітку має бути не дужеспекотно, а взимку не холодно. Відомо, що вироби, що містять великий відсоток натурального матеріалу (вовни, льону або бавовни) набагато корисніші і зручніші за аналоги з низькоякісної синтетики, тому що дозволяють шкірі «дихати», не викликаючи свербіж або подразнення на чутливій шкірі. Зважаючи на суворі особливості нашого клімату, зимовий інтимний гардероб будь-якого джентльмена не повинен обходитися без якісного комплекту термобілизни. Зшитий із спеціального матеріалу, він миттєво виводить піт і залишає шкіру сухою, забезпечуючи безпеку вашому здоров’ю та захищаючи від переохолодження. Для літа краще вибрати не надто прилеглі труси, приємної на дотик тканини, здатної забезпечити достатній волого- та повітрообмін. У спекотний період ще одним фактором, що подразнює чутливу ділянку геніталій, можуть бути грубі шви, тому радимо вам звернути увагу на безшовну чоловічу білизну.  безшовна чоловіча білизна< /a>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.