Білизна тренд: жіночі мереживні трусики

Жіноча мережива – класична і спокуслива, зухвала і незвичайна завжди привертає увагу протилежної статі. Це одна з найсексуальніших, грайливих та ефектних деталей жіночого білизняного гардеробу. Завдяки старанням майстрів сучасної білизняної індустрії, мереживна білизна стала доступною, комфортною та доречною навіть для повсякденного носіння. Давайте розглянемо деякі важливі особливості однієї з найпопулярніших і найулюбленіших деталей жіночого арсеналу для білизни.

Про що слід згадати

Всупереч стереотипам, що склалися, батьківщиною мережива вважається романтично-вишукана, італійська Венеція, а зовсім не незмінна обитель моди – Париж. Хоча француженкам необхідно віддати належне – саме вони майстерно поєднали мережива та спідню білизну, щоб додати інтригуючу витонченість любовним втіхам.Умілі та працьовиті майстри середньовіччя старанно створювали своїми руками повітряні візерунки з найтонших ниток, які називали «reticella» – у перекладі «сіточка». Спочатку мережива мали лише геометричний орнамент, але до кінця XVI століття з’явилася в’язана мереживна тканина з квітковими композиціями, більш відома сучасним модницям. З того часу ніжні мережива підкорили жіночі серця і є безпрограшною зброєю спокуси, що присутня в білизняному гардеробі кожної представниці прекрасної половини.

Золоті правила носіння білизни з мереживом

Правильне поєднання спідньої білизни з образом та одягом – справжнє мистецтво, яке потребує дотримання певних принципів відповідності. Давайте позначимо, як і з чим можна носити мереживні трусики. : в міру яскраво Однотонні мережива чорно-білогоабо бежевого відтінків – завжди доречна класика, а якщо ви хочете щось екстраординарне, то будьте обережні у виборі забарвлень, щоб спідню білизну. не виглядало надто вульгарно.  мережива на чорних трусиках Правило №2: єдина гармонія Мереживо – це насамперед вишукана жіночність, тому змішання стилів не вітається. Наприклад, спортивний стиль чи casual – не найкращий ансамбль для витонченої спідньої білизни. Правило №3: бездоганні лінії Надягаючи мереживні трусики під сильно вбрання, стежте за тим, щоб їх обриси не виділялися з-під одягу. Для не надто фактурного мережива ідеальним варіантом будуть вироби з підкладкою, що створюють ефект акуратного облягання. Правило №4: нічого зайвого Мереживні трусики із завищеною талією та елементами корсету допоможуть при необхідності віртуозно приховати зайві сантиметри на талії, допомагаючи вдосконалити ваш силует. Мережеві трусики з завищеною талією та елементами корсета Правило №5: вся справа в розмірі Слід враховувати, що ідеальна посадка нижньої білизни і, як наслідок, естетично приваблива подача жіночих округлостей, можливі тільки при правильному доборі розміру. Не допускайте, щоб невідповідний розмір трусиків непривабливо деформував ваше тіло.

Выбирайте кружевные трусики в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.