Підслідники – пережиток минулого?

будь-який одяг та аксесуари, що мають відношення до жіночого гардеробу – будь-то купальник, сукня або панчохи – еволюціонують і купують новий дизайн та рішення. “Бабусини” підслідники з товстого задушливого капрону, виконані тільки в тілесному кольорі – давно канули в лету. Сьогодні виробники носочно-панчох виробів пропонують не просто практичні моделі підслідників, але і дуже жіночний аксесуар, в якому не соромно з’явиться суспільстві.

підслідники дуже жіночний аксесуар

Функції підслідників

  • Захист – захищають ноги від мозолів, водянок та натирання
  • Гігієнічність – вбирають вологу та запах; у хороших взуттєвих магазинах під час примірки консультанти пропонують підслідники як одноразові шкарпетки.
  • Допомога – виручають, якщо не встигли зробити педикюр, а такожприховують старий педикюр, що потріскався на нігтях лак і т.д. Універсальність – моделі підслідників підходять практично під будь-яке взуття >

    Моделі сучасних підслідників

    • повністю закривають стопу (п’яточку та шкарпетку)
    • підслідники з відкритим носком
    • підслідники з відкритою п’ятою

    Матеріали з яких пошиті підслідники

    • Синтетичні матеріали – поліамід, нейлон, еластан – мереживні, гіпюрові, фантазійні підслідники. Хороші для більш менш відкритоївзуття. Найчастіше до складу входить від 70% поліаміду або нейлону і від 10% еластану. – щільні підслідники з натуральних матеріалів для закритого взуття під щиколотку.

    wp-content/uploads/2014/03/podsledniki-perezhitok-proshlogo-2.jpg”> підслідники із закритою п'ятою та відкривають шкарпетку

    Взуття та підслідники

    Взуття із закритимноском і відкритою п’ятою – модель підслідників, що закривають носок і оголюють п’яту. Кріпиться слідок до п’яти тонкою еластичною гумкою. Найчастіше взуття із закритим носком натирає на мізинці або на великому пальці, на підйомі, або в місцях, де на взутті розташований грубий шов. Підслідники захистять область пальців і не будуть завдавати дискомфорту при хотьбі. закритою п’ятою і відкриває носок. Такі підслідники можуть йти з петелькою через великий палець або обгинатиобласть пальців за периметром. Дана модель підслідників практично невидима під відкритим взуттям – відмінний варіант захистити п’яту і боки від натирання і залишити відкритим носочок. Закрите взуття під щиколотку на підборах або на низькому ходу (спортивне взуття, кеди, закриті туфлі, балетки, лофери, оксфорди, монки, топсайдери, сліпери, мокасини і т.д.) – еластичні підслідники, що повністю закривають стопу, можуть бути виконані з синтетики або з х/б.

    закриті підслідники

    Підслідники для закритого взуття – альтернатива коротким спортивним шкарпеткам Якщо ви носите шорти, короткі спідниці та комбінезони під спортивне взуття або взуття під щиколотку, віддайте перевагу не коротким спортивним шкарпеткам, гумка яких все одно зрадливо виглядає, а закритим підслідникам, які вбережуть вашу ногу від натирання і будуть невидими під взуттям. краще вибирати підслідники з бавовни, під взуття з легенів татонких матеріалів – підслідники із синтетики. Таким чином з висловом “Наслідники – це пережиток минулого” можна дуже посперечатися. Швидше до цього відноситься ситуація, яку влітку зустрінеш практично на кожному кроці – криваві мозолі та моторошні пластирі на п’ятах чи пальцях ніг. Звичайно, зараз можна купити пластирі тілесного кольору, олівці від мозолів і т.д, але б знати, куди їх клеїти і де нове взуття залишить свій “кривавий слід”. Що краще – продовжувати безбожно натирати ноги та клеїти пластирі чи відкинути стереотипи та звернути увагу на жіночі підслідники – вибирати вам.

  • Смотрите подследники в Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.