Відмінності безшовних трусів від звичайних

Головна відмінність – звичайно, полягає у відсутності швів та гумок на талії, з боків та на розрізах для ніг. Як правило, один шов все-таки є, і він знаходиться ззаду. Такі особливості крою дозволяють трусикам бути абсолютно непомітними навіть під дуже обтягуючим одягом. Це їхня безумовна перевага перед звичайною білизною.

У трусиках без швів найбільш комфортно, немає можливості натирати ніжну шкіру швами або передавлювати гумками. Також до складу додають еластичні нитки, що робить таку білизну.приємним до тіла.

Але, на відміну від звичайних трусів, безшовні не поєднуються з жодними прикрасами: мереживами, стразами, бантиками, рюшами. Тому білизна без швів менш приваблива зовні.

Інші особливості безшовних трусів

Крім основної функції – бути непомітними під одягом, безшовні трусики мають низку інших переваг.

    < li>Оскільки така білизназовсім не обмежує рухів, його можна використовувати як для носіння в спокійних умовах, так і для занять спортом та іншими видами активності.
  • Мають еластичність і легко тягнуться, тому можуть використовуватися під час вагітності.
  • < li>Спеціальний догляд для безшовних трусів не потрібний. Достатньо звичайного прання.

  • Незважаючи на очевидні переваги, труси без швів мають прийнятні ціни, проте економити не варто. Важливо переконатися в надійності виробника перед тим, як купувати таку білизну.

Співпрацюючи зінтернет-магазином “Інтимо”, Ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте якісний товар та послуги. як безшовної білизни, так і моделей зі швами. Ми пропонуємо своїм клієнтам виїзну примірювальну доставку, щоб Ви мали можливість підібрати найбільш підходящу модель.

Детальні умови здійснення покупок, доставки та оплати товарів можна дізнатися на нашому сайті. У разі виникнення питань проконсультуйтеся з нашими фахівцями по телефону або в соцмережах.

Выбирайте трусики в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.