Парео – створення стильного образу для пляжу

Щоб Ваша відпустка на морі пройшла ідеально, потрібно до неї заздалегідь підготуватися. Для створення стильного образу перед поїздкою потрібно встигнути купити не лише модний купальник, але й такі пляжні аксесуари, як сумка, капелюшок, сонцезахисні окуляри та парео.

Парео – це пляжний одяг у вигляді відрізу тканини чотирикутної форми. Кінці тканини можна зав’язати по-різному і завдяки цьому створити безліч образів, що відрізняються один від одного. Парео дозволяє зробити оригінальну спідницю, накидку, туніку чи шарфик. Короткі моделі підійдуть для молодих дівчат, тоді як дамаму віці краще вибрати довгі варіанти, які, до всього іншого, допоможуть приховати можливі недоліки фігури. червоний і т.д. Парео може бути як однотонним, так і з анімалістичними, рослинними, геометричними принтами або в смужку. Головна умова – вона повинна гармоніювати з Вашим купальником.

Який матеріал добре підійде для парео?

Важливим аспектом є вибір матеріалу для пляжного одягу. Правильно підібрана тканина не завдасть Вам клопоту з нарядом і зможе приховати недоліки фігури. Найбільшою популярністю серед модниць користуються парео з наступних матеріалів:

    6″ rel=”noopener” target=”_blank”>шифон.Ця легка напівпрозора тканина приємна на дотик, практично не відчувається на фігурі і здатна гарно майоріти під морським бризом; бавовна. Вироби з цієї тканини екологічні та гіпоалергенні, м’яко прилягають до тіла. Єдиний недолік: бавовняні парео легко мнуться, тому слід вибирати тканину із додаванням синтетичних волокон;
  • тонкий нейлон. Цей матеріал практичний: він міцний, швидко сохне, практично не помається і виглядає елегантно. Мінусом є те, що шкіра в нейлоновому парео погано “дихає”;
  • трикотаж. Дуже модний варіант, який здатний зробити Вас справжньою королевою пляжу. Однак, слід враховувати, що в’язка повинна бути великою, з великими “клітинами”, щоб Ви могли досягти рівної засмаги.орієнтуючись, в першу чергу, на власні переваги, а також умови, в яких буде проходити Ваш відпочинок. , моделі та з відповідного матеріалу Ви легко зможете у каталозі інтернет-магазину “Інтимо”. У нас Ви придбаєте лише якісний товар від найкращих виробників. Ціни на різноманітні аксесуари для пляжу Вам приємно порадують. У Києві можна скористатися послугами кур’єра або забрати необхідний аксесуар самостійно. Ми також пропонуємо послугу обміну товару, якщо він Вам з якихось причин не підійде.

    Станьте справжньою королевою пляжу з інтернет-магазином “Інтимо”!

    Парео в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.