Головна відмінність бюстгальтерів з м’якою чашкою

М’яка чашка – це означає, що дана частина не наповнена пуш-апом і навіть поролоном. Тому найчастіше такі бюстгальтери віддають перевагу володаркам пишних форм. Однак, це не означає, що бюстгальтер з м’якою чашкою не підійде в інших випадках.

=”noopener” target=”_blank”> Такий предмет нижньої білизни добре лягає на груди, при цьому не здавлюючи її. Такі особливості схильні до того, щоб груди знаходилися в найбільш природному становищі і при цьому мали привабливий вигляд. Також безумовною перевагою м'якої чашки є те, що в ній не жарко. Тому такий вид часто купують для занять спортом або іншою активною діяльністю. Варіант без кісточок варто розглядати як перший ліфчик для дівчинки-підлітка. Плюс такого варіанту – вінабсолютно природний і, якщо правильно підібраний, точно не створюватиме дискомфорту.</li><li>Моделі на каркасі хороші тим, що забезпечують грудях надійну підтримку. Є також ліфчики зі спеціальною бічною підтримкою для широко розставлених грудей. Вони допомагають направити груди до центру, формуючи її.</li><li>Власниця грудей, яка не потребує додаткової підтримки, може спокійно вибирати м’який бюстгальтер на кісточках.</li></ul><h3>Зовнішні особливості бюстгальтерів з м’якою чашкою</h3><p>Такі ліфчики існують у різних варіантах, як і бюстгальтери з поролоном. На сайті інтернет-магазину <a href=“Інтимо” можна підібрати як абсолютно гладкий однотонний варіант, так і модель з мереживами, бантиками та іншими прикрасами.

У кольоровій гамі також жодних обмежень. Тому можна вибрати кілька варіантів для носіння під одягом різних кольорів.

Якщо Ви наважилися придбати ліфчик з м’якою чашкою, варто переглянути каталог інтернет-магазину “Інтимо”, де представлений широкий вибір спідньої білизни.

Бюстгальтеры с мягкой чашкой Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.