Спідня білизна для повних: секрети вибору

Яка робити гардероб є найважливішою для створення ідеального look-а? Будь-який стиліст скаже, що базою є якісна спідня білизна, оскільки саме вона надає фігурі стрункості, робить силует підтягнутим і дозволяє будь-якому одязі чудово сідати по фігурі. Особливу увагу вибору нижньої білизни слід приділяти повним жінкам, оскільки пишні форми вимагають надійної підтримки, а впоратися із цим завданням на п’ятірку може лише якісна білизна. Правила вибору білизни для повних:

  • Будьте із собою чесними і не купуйте комплекти білизни на два розміри менше, щоб створити ілюзію худорлявості.По-перше, це навряд чи зробить вас стрункішою, а по-друге, може завдати шкоди здоров’ю. Купуйте білизну, в якій ви почуватиметеся максимально комфортно і вільно.
  • Якщо ви носите одяг, що облягає, придивіться до коригуючої білизни, яка добре тягне животик і бочка, роблячи фігуру стрункішою. Видів моделюючої білизни для повних багато – корсети, тягаючі трусики, боді та шортики.

 білизна

  • Вибирайте білизну для певного випадку. Наприклад, на повсякденне носіння кращевибрати кілька класичних комплектів, для виходу доглянути щось нарядніше, а для відвідування спортзалу – спеціальний спортивний <. a href="//www.intimo.com.ua/catalog/1/nizhnee-lingerie-dlya-polnykh/">білизна для повних.
  • Якщо природа нагородила вас пишними грудьми, Вибір бюстгальтера може стати проблемою. Щоб бретельки не впивалися в тіло і не натирали, вибирайте моделі з товстими лямочками і бажано з кісточками, тому що саме така чашка добре підтримує великі груди. До речі, пишні груди потребують підтримки і знизу, і з боків. Тому підбирайте ліфи з бічною коригуючою вставкою.

білизна для повних В асортименті інтернет-магазину «Інтимо» величезний вибір гарної спідньої білизни для жінок з будь-якою фігурою – і повненьких, і худеньких. бежева білизна Наші відмінності роблять нас особливими та унікальними, тому не варто переживати, що ваші параметри не вписуються у шкалу надуманих стандартів. Радуйтеся життю та радуйте себе покупками гарної, якісної білизни від найкращих європейських брендів! Дивіться гарну білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.