Як вибрати нижню білизну для спорту: жіночі секрети

Про користь спорту сказано багато: регулярні тренування допомагають підтримувати фігуру у формі, бути в тонусі та хорошому настрої, зміцнювати імунітет та нервову систему. Якщо ви прихильник здорового способу життя та походи до спортзалу стали вашою щотижневою звичкою, напевно, у вашому гардеробі є спеціальна спідня білизна. Щоправда, деякі жінки скаржаться, що спортивна білизна не виконує своїх функцій і швидше нагадує звичайні топи, які можна замінити будь-якою майкою. Така ситуація має місце і причини тому дві – неправильно підібраний розмір або погана якість самої білизни.

Яквизначити наскільки якісна спортивна білизна?

Щоб не помилитися з вибором, віддавайте перевагу перевіреним брендам, які зарекомендували себе як відомі виробники спортивного одягу. Краще не довіряти сумнівним компаніям, назву яких ви чуєте вперше, тим більше, якщо білизна їхнього виробництва продається десь у переході метро. Якісна спортивна білизна, яка дійсно допоможе вам при тренуваннях, повинна продаватися тільки в спеціалізованих магазинах і не інакше. спортивна білизна

Спортивна білизна – труднощі вибору

Для дівчат з маленькими грудьми, підібрати спортивний ліф досить просто – підійде навіть простий, але добре облягаючий і підтримуючий топ, який допоможе зафіксувати груди. Куди складніше, якщо груди у вас більше розміру В – тут потрібний підвищений захист та підтримка, тому до вибору топа слід підходити особливо уважно. Якщо не підтримувати груди належним чином, то постійні навантаження на тренуваннях призведуть до того, що тканини грудей почнуть розтягуватись, а у боротьбі за гарну фігуру це нікому не потрібно, та й наздоров’я може позначитися не найкращим чином. І ще один момент, який не можна забувати власницям пишних грудей: ваш звичайних бюстгальтер із кісточками не підійде для занять спортом, оскільки не зможе надати належної підтримки, а навпаки натиратиме або натискатиме під час різких рухів. В інтернет-магазині «Інтимо» ви можете підібрати спортивну білизну для будь-якої форми грудей і для будь-якого навантаження. Всі моделі виготовлені з якісних матеріалів, що добре підтримують м’язи грудей і не викликають алергічних реакцій. Дивіться спортивну білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.