Нижня білизна для вагітних та годуючих

Під час вагітності або годування груддю кожна жінка прагне комфорту навіть у дрібницях, адже так важливо почуватися спокійно, затишно і впевнено. Вибір нижньої білизни не є винятком, оскільки фігура змінюється буквально щомісяця – росте животик і збільшується груди, а значить, та білизна, в якій було комфортно ще вчора, сьогодні може вже тиснути і завдавати дискомфорту. Як підбирати білизну вагітним: Уже починаючи з трьох місяців може виникнути необхідність замінити звичні трусики на спеціальну модель для вагітних, яка представлена у двох варіантах – міні та максі. Міні має широкугумку досить м’яку, а також занижену талію – такі трусики носять під животом. Трусики максі, навпаки, повністю закривають животик за рахунок того, що передня частина помітно вища за задню.

труси для вагітних

  • Вже до шостого тижня починає збільшуватися груди, а значить, настав час підібрати відповідний бюстгальтер. Не можна нехтувати цим, оскільки можуть з’явитися розтяжки через те, що груди сильно провисають і не мають надійної підтримки. Бретели ліфчика для вагітних повинні бути м’які, щільні та широкі, щоб добре тримати груди і не сильно навантажувати спину. Рекомендується уникати чашок з грубими швами та кісточками. Придивіться до ліфів з м’якою чашкою, які можна буде носити і після пологів – деякі моделі пристосовані для годування. a href=”//www.intimo.com.ua/catalog/5/bustgaltery-dlya-kormlenia/”>ліфами для годування, оскільки груди можуть збільшитися ще сильніше від додавання молока. Звертайте увагу, щоб чашки таких бюстиків відстібалися вільно і були виконані з бавовни.

ліф для годування

  • Не забувайте, що для тих, хто годує випускають спеціальні бюстгальтери, які максимально комфортні та безпечні. До речі, про безпеку: намагайтеся уникати синтетичних тканин, оскільки шкіра грудей під час годування особливо чутлива, а синтетика може спровокувати алергію чи роздратування. /catalog/1/nizhnee-lingerie-dlya-beremennykh/”>білизна для вагітних або годуючих – зовсім не розкіш, а необхідність для здоров’я матусі та малюка! Дивіться білизну для вагітних:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.