Весільна білизна для нареченої – непростий вибір

Підготовка до такої хвилюючої події, як весілля вимагає чимало зусиль, адже хочеться передбачити кожну дрібницю і продумати гардероб у всіх деталях. Бездоганною має бути не тільки сукня нареченої, а й нижня білизна, незважаючи на те, що вона не знаходиться на увазі. Тут, як ніколи, буде доречно згадати крилатий вислів про те, що жінка почувається настільки впевнено, наскільки елегантна та дорога на ній білизна.

Як вибирати весільну білизну?

Перша і найважливіша порада – вибирайте білизну тільки після того, як купили весільну сукню, адже вона має бути непомітною під вашим основним вбранням та формувати ідеальний силует. Решта, звичайно, залежить від ваших уподобань, але, як правило, найкращим рішенням буде покупка класичного комплекту безекстравагантних вишукувань. Зрештою, якщо хочеться здивувати коханого, можна запастися додатковим мегасексуальним комплектом першої подружньої ночі. Ну а для урочистої частини краще залишити зручний ліф і трусики, що добре сидять, адже в цій білизні вам доведеться ходити цілий день, розважатися, танцювати і насолоджуватися життям, а не думати про те, що трусики або бретельки ліфа врізаються в шкіру. біла білизна

Якою може бути спідня білизна нареченої:
  • Комбінація

Якщо крій сукні дозволяє, можна надіти напівпрозору, мереживну або шовкову комбінацію. Деякі сукні просто ідеально сідають на таку білизну і виглядають ефектніше, не задираючи і непіднімаючись.

  • Комплект

Найбільш традиційний та безпрограшний варіант весільної білизни< /a> – класичний комплект з трусиків та ліфа. Вибір такої білизни просто величезний – з мереживами, з бантиками та рюшами, з віскози та шовку, різних кольорів та фактур.

Одна з класичних варіацій нижньої білизни нареченої. У комплекті з панчохами та підв’язками корсет виглядає дуже сексуально і чудово підтримує фігуру. Напевно, багатьом сподобається полегшена модель – напівкорсет, який підтримує груди краще ніж звичайний бюстик.

Ця білизна добре утягує фігуру і завдяки своєму цільнокроєному фасону не створює додаткових складочок на животі або на боках. У добре зшитому боді практично не видно швів, тому для суконь із тонкої тканини і, тим більше,облягаючих, краще віддати перевагу саме такому варіанту білизни. білий боді

Яким має бути колір весільної білизни?

Для нареченої традиційним вважається білий колір, і в білизні також. Однак, не можна вважати це правилом, а навіть якщо так, що правила створені для того, щоб їх порушувати. Тому, якщо ви відчуваєте, що хочете поекспериментувати з кольором і вбрання це дозволяє чому б ні! Звичайно, ніжність нареченої та романтичність події підкреслять такі кольори, як рожевий, червоний, блакитний, молочний, бузковий. Вибираючи інтимний гардероб для весільної урочистості, прислухайтеся до себе: якою ви хочете бути цього святкового дня? Дивіться білизну для нареченої в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.