Найкращі повсякденні бюстгальтери для осені та зими

Восени більшість модниць повертається з відпусток і починає потихеньку змінювати образ затятої відпочивальниці на щось більш тепле. Отже, що треба запасти до прохолодного сезону? Теплі светри та пледи, спеції для кави чи глінтвейну, кілька серіалів для довгих вечорів… Але ж бо ніщо так не псує досконалість затишку в об’ємному светрі, як незручний бюстгальтер. Спокійно! Ми вирішимо вашу проблему та підкажемо, які моделі обрати, щоб провести осінньо-зимовий період у теплі та комфорті.

  1. Зручність має бути у пріоритеті
  2. Зручність кісточки залежить від розміру
  3. Перевага моделям з підкладками
  4. Інвестуйте у правильні тканини
  5. Оптимальні фасони бюстгальтерів для осені та зими

Зручність має бути у пріоритеті

Взагалі ця порада діє незалежно від пори року. Але у холоди, коли ви одягаєте на себе більшу кількість одягу, цьому нюансу треба приділити особливу увагу. Адже тим більше речей торкається вашого тіла.

Окрім того, незручний бюстгальтер буде набагато складніше відрегулювати під кількома шарами одягу. А якщо ліф сидітиме наче друга шкіра, цієї проблеми вдасться уникнути. В ідеалі варто купувати бюстгальтери у крамницях, які надають послуги примірки у будь-якому вигляді — або віртуальної, або з кур’єром у себе вдома.

Зручність кісточки залежить від розміру

Якщо кісточка вилізла і впивається вам у груди, це не означає, що ви придбали бюстгальтер з прихованим монстром. Так виходить від того, що від постійного тертя об шкіру стирається підкладка, яка стримує цю кісточку. А фокус у тому, що цього тертя не має бути: груди повинні щільно лежати в чашках, а не постійно тікати з них.

У правильному бюстгальтері кісточка за шириною та формою збігається з формою молочних залоз. Вона знаходиться чітко у складці між тілом та грудьми, не залізаючи на територію останніх.

Перевага моделям з підкладками

Це можуть бути цільні формовані чашки, пуш-апи з гелевим або спіненим наповнювачем або вставні подушечки, які можна виймати за бажанням. Тут справа не тільки у моделюванні грудей. Є й делікатний момент: від переохолодження соски твердішають і стають більш вразливими. У декого може доходити навіть до больових відчуттів (це індивідуально). Таким чином чашки та підкладки можуть стати у прямому сенсі захисними обладунками для найніжніших частин тіла.

Інвестуйте у правильні тканини

Основні вимоги тут — це м’якість та здатність відводити вологу. Не забуваймо: переважну більшість часу ми будемо вдягнені «у стилі капусти», так що нам важливо не зопріти під усім цим нашаруванням. Причому навіть восени, коли нібито не спекотно, вдень сонце може раптово припекти по-літньому. У таку примхливу погоду вас врятують бюстгальтери, у яких основний матеріал — бавовняний або віскозний трикотаж, модал, або суміші у різних пропорціях. Наприклад, у Ysabel Mora можна знайти чудові взірці світлих базових бюстгальтерів зі співвідношенням бавовни та модала 1:1.

Оптимальні фасони бюстгальтерів для осені та зими

Нижче перераховані класичні моделі, що чудово виглядають на жінці будь-якого віку, комплекції та можуть використовуватись незалежно від того, яке вбрання ви оберете.

Безшовний бюстгальтер

Коли згадується зимовий одяг, люди зазвичай думають про об’ємні шари, що приховують тіло. Хоча це, безсумнівно, так, є багато причин носити також обтислі сукні, светри та топи. Шви звичайного бюстгальтера можуть проглядати крізь такий одяг. А ось безшовні моделі забезпечать вам гладенький та бездоганний силует.

Бюстгальтер з push up

Дехто з сучасних жінок вважає цей фасон неактуальним — мовляв, навіщо псувати природну красу всілякими вкладками! Проте насправді push up набагато практичніший, ніж може здатися. Він вбиває одразу двох зайців.

Перша перевага помітна одразу. Восени та взимку ми часто носимо об’ємний одяг — светри oversize, бомбери, пальта тощо. Груди у такому одязі просто губляться, тануть, наче цукор у чаї. Але бюстгальтер пуш-ап стане порятунком. Він припіднімає молочні залози, збирає їх до центру, створюючи чуттєвий рельєф.

Друга вигода неочевидна, але буде корисна навіть тим, хто не прагне демонструвати свої принади. Пухкі вкладки, які забезпечують об’єм, можуть також чудово зігріти вас у холоди. Цікаво, що це працює як з гелевими подушечками, так і зі спіненим поролоном.

Full cup з наповнювачем

Це найбільш класична форма, що закриває груди майже повністю. Вкладки можуть бути розташовані у нижній частині чашки, по боках, або рівномірно по всій чашці. Full cup допоможе не тільки надати грудям більш класичної, округлої форми, а й трохи збільшити розмір та запобігти просвічуванню сосків крізь тонкі светри чи лонгсліви.

Особливо слід виділити різновиди зі знімними подушечками. Ця деталь дозволяє регулювати об’єм (а заодно й ступінь теплоти). Крім того, це чудовий вибір для жінок з асиметричними грудьми.

Важливий нюанс: бюстгальтер з м’якою підкладкою може призвести до швидкого пітніння чи перегріву. Взимку цього завжди краще уникати. Тому віддавайте перевагу вкладкам з дихаючих наповнювачів. До таких, зокрема, відносяться чашки spacer. Ця технологія передбачає багатошаровість матеріалу з мікропорами, що забезпечує посилену повітропроникність.

Моделі, створені за такою технологією, є у лінійках ряду брендів: латвійського Orhideja, німецького Anita та українського Kleo.

Бюстгальтер-топ

Легкий та необтяжливий крій, лагідний до шкіри трикотаж, еластичний корсетний пояс — все це дозволить вам носити такі моделі понад 12 годин поспіль (за потреби). Відсутність кісточок та гачків взагалі наближає їх до статусу «другої шкіри». Придивіться до варіантів з широкими бретелями: вони забезпечують чудову підтримку, розвантажуючи плечі та хребет. Крім того, майже всі вони мають кишеньки для вставних чашок.

У продажу такі бюстгальтери-топи зустрічаються також під назвою Cami Bra. Вони є, зокрема, в українських марок Mememe, brabrabra та Sammy Icon.

Спортивний бюстгальтер

Це не лише один з найзручніших видів, а й майже універсальний. Ось, наприклад, плануєте ви активний відпочинок із розвагами на кшталт велокросу або поїздки верхи (якщо восени) катання на ковзанах чи сноубордингу (якщо взимку). Тоді спортивний ліф — це для вас річ першої необхідності. Адже така білизна надійно фіксує груди, утримуючи їх від небажаних «стрибків», а разом з тим — від болісних відчуттів (особливо це зрозуміють володарки великих розмірів). Разом з тим структура інкапсуляції дозволить уникнути перетискання: кожна з ваших «дівчат» знаходитиметься завжди на своєму місці, що б ви не робили.

Навіть якщо ви не можете назвати себе фанаткою спорту, спорт-бра стане вам у пригоді. Довга прогулянка у парку, подорож автобусом чи поїздом або навіть похід у супермаркет на масштабні закупи — все це ситуації, коли рухаєшся багато та водночас хочеш відчувати комфорт.

Нарешті, спортивні бюстгальтери зараз навчилися робити так, що вони виглядають не як звичайні «спортивки». Виробники відшивають їх у різних кольорах, додають стильний декор та деталі-родзинки.

Придбати бюстгальтер на Intimo.ua

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.