На пляж, як на подіум ТОП-10 модних тенденцій сезону-2017

Збираючи валізу у відпустку, я готова була лізти на стіну. Єдиний купальник, який виявився у шафі, виявився безнадійно застарілим. Про сарафани та шортики я взагалі мовчу. Отак поїздка на море може обернутися для жінки справжньою панікою. А все через горезвісне «нічого вдягнути». Шукати обновки я вирішила звичним для себе способом через Інтернет. Тривалий моніторинг дав свої результати. Ось десять пляжних трендів 2017 року – настільки «смачних», що ви не зможете встояти.

1. Рюші та волани

Причому скрізь, де тільки можна уявити. Сукні, туніки та топи з драпіруванням різної величини – вже звичний атрибут літньої моди. Цього літа романтичними воланами частіше прикрашають гору звідкритими плечима.

Пляжні туніки

А ось рюші на купальниках цього року стали своєрідним відкриттям. Перша хвиля популярності таких моделей припала на середину 90-х. Але тоді дизайнери обмежувалися спідничками на стегнах, а сьогодні перетворюють ліфи на стильні топи. Рюші в пару рядів над грудьми – і ви можете сміливо вирушати в кафе прямо з пляжу, не боячись дрес-коду.Подібні речі можна знайти в колекціях італійського бренду Infiore, румунського Eclizia, але багато їх у свіжому каталозі іспанської марки Ysabel Mora.

Купальник з рюшами
2. Трикіні

Чудовий варіант для тих, хто соромиться своєї фігури в роздільному купальнику, а цілісному почувається надто одягненою. Загалом, це вбрання, яке є втіленням жіночої логіки.

Від монокіні це диво пляжної моди відрізняється ступенем розкутості. Так, перший варіант – саме цільний купальник із фігурними розрізами. А трикіні складається з трьох частин: ліфа, плавок та сполучного елемента між ними. Як правило, у ньоготворці та вкладають всю фантазію. Він може виглядати як:

  • широка вертикальна смужка;
  • комбінація тонких лямочок (прямих або химерно переплетених);
  • трикутник (звичайний або перевернутий).

Монокіні
3. Ретро-купальники

Звичайно, вам не потрібно шукати на блошиному ринку купальне смугасте трико, як у героїв фільму «Троє у човні, не рахуючи собаки». Той вінтаж, який у моді цього літа, скоріше, з іншого фільму — «Стиляги». Повертаємося у 50-ті роки: яскраві принти, трусики з високою посадкою та бюстгальтер-балконет. До речі, такий фасон зручний для пампушки: ліф підтримає груди, азакриті трусики замаскують животик.

Ретро купальник

Колірну гаму можна підбирати за настроєм. Цікаві варіанти цього сезону:

  • однотонний синій зі смугастими вставками — у матроській стилістиці;
  • з різнокольоровими візерунками на чорному тлі;
  • у горох (великий або дрібний) на будь-якому яскравому фоні (частіше червоному);
  • з квітковим або фруктовим малюнком.

< br/> 4. Халтер

Так називається один із варіантів верху роздільного купальника або топа. У назві полягає його суть – “утримувач” (halter).Завдяки зав’язкам або застібкам на шиї такий ліф відмінно підтримає навіть груди розміру плюс.

Літо-2017 вимагає від модниць не скупитися на фарби. Дизайнери пропонують абстрактну геометрію, смужки, великі та дрібні квіти. Цікаві також дво- та триколірні поєднання. Наприклад, чорні чашки бюстгальтера та жовті лямки. Або смугасті чашки плюс однотонні бретелі та окантовка трусиків у тон.

Завдяки своєму крою верх таких купальників часто нагадує цілком цивільний топ. А забарвлення лише посилює це відчуття: на фото в каталогах ви побачите пір’я райських птахів, візерунки індіанців майя та іншу екзотику. Деяківиробники навмисно не декольтують ліфи, роблячи щось на зразок американської пройми, наприклад Lida або Jolidon. У таких речах можна з’явитися навіть у клуб або караоке-бар на набережній. Якщо, звичайно, надіти поверх плавок джинси або спідницю.

Купальник топ-кроп
5. Наївна квіточка

Думаєте, флористичним принтом на купальнику вже нікого не здивуєш? Це дивлячись про які кольори мова. Замість тропічних орхідей та гавайських гірлянд творці нових колекцій пропонують використовувати набивні малюнки в пастельних тонах та з дрібними квіточками. Дизайнери міркують так: якщо досі не виходить із моди стиль білизни у повсякденномуодязі, чому б не перенести цю тему на пляж. І так, мовляв, дівчата не надто одягнені, чого ще втрачати?

Купальник у квіточкуЩо особливо цікаво, такий ніжний тренд цього літа просувають темпераментні італійці (Lormar) та іспанці (Ysabel Mora). До речі, останні активно експериментують, поєднуючи різні текстури та забарвлення. Наприклад, квіткову основу та однотонні рюші і навпаки. У такому купальнику навіть консервативні особи не почуватимуться «надто строкатий».


6 . Етнічний візерунок

Ключовий елемент стилю бохо. Цей стиль йдемайже всім і втілюватися може в будь-яких речах. Крім звичних суконь, тунік чи сорочок, зверніть увагу на бохо-купальники. Вони можуть бути розфарбовані під грецькі кахлі, турецькі чи марокканські панно і навіть під килимок в індіанському вігвамі.


7. Все в ажурі

Зоряна година для рукоділок, які в’яжуть гачком або спицями. За пару вечорів перед телевізором ви можете пов’язати дотепну річ — в’язаний купальник. Соромтесь одягати подібні речі, називаючи їх «бабуся-style»? Погуглить кілька моделей в Мережі – ви напевно зміните думку.

Більше аристократичний варіант купальника має мережива. Вони можуть фігурувати як елемент оздоблення чи самостійний матеріал. Ажурні вставки можуть красуватися на боковинках плавок або області декольте. Загальна картина виглядає дуже пікантно. Кілька штабелів із захоплених шанувальників на пляжі вам забезпечено. =””width=”550″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5679″ />

Врахуйте, що подібні купальники ви носитимете «в люди». Тому мереживо має бути настільки щільним, щоб прикривати всі інтимні зони. А краще, якщо воно використовуватиметься як декор. З в’язаними моделями легше можна вибирати щільність в’язки. І не забудьте про спеціальну пряжу — вона має бути стійкою до впливу води та сонячних променів. Виробники неодмінно вкажуть це на ярличку. alt=”” width=”359″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5680″ />

Може, я здаюся цинічною, але пораджу вибирати все-таки брендові моделі. Або користуватися добротою подруги або мами, яка знає вашу фігуру від і до. У виробах«безіменних» майстринь-самоучок, яких ви не знаєте особисто, ви ризикуєте виглядати, як тумбочка під мереживною серветкою.

8. Туніки «кажан»

Така річ може замінити вам і пляжний халатик, і повсякденне літнє плаття. Туніки з розширеними рукавами відмінні тим, що не сковують рухів. Ви можете скільки завгодно махати руками пароплавикам або гідроциклам, що пропливають повз. Успіх у їхніх водіїв багато в чому залежатиме від того, як ви підкреслите фігуру. Цього літа вам зустрінуться «летючіми» туніки:

  • приталені;
  • прямі;
  • з асиметричним подолом;
  • міні;
  • в підлогу.

Що стосуєтьсязабарвлень, то тут вам карти до рук. Найбільш актуальні, звичайно, строкаті моделі з безліччю деталей. Якщо хочеться саме однотонного, вибирайте відтінки у жовто-оранжевій гамі або морській хвилі.

Короткі туніки
9. Монохромні парео

Цей аксесуар ми завжди розглядаємо як яскравий клапоть тканини з малюнком із квітів, птахів, екзотичних фруктів та іншої заморської атрибутики. Іноді ми приймаємо однотонні яскравого відтінку. Але автори пляжних колекцій цього літа вже вкотре ламають стереотипи, роблячи ставку на чорний та білий. Вони можуть фігурувати як поодинці, так і в поєднаннях на зразок горошку, смужки абоетніки.

Парео

10. Круглі рушники Що стосується аксесуарів, то цього літа особливо цінується безмежна універсальність. Рушник має бути таким, щоб його можнабуло використовувати як ефектне парео, пляжний килимок та плед на вечір. Я щось забула у цьому списку? Ах так, його ще непогано було б використовувати за прямим призначенням. З усім цим добре справляються рушники у формі кола. Практика показує, що з цієї штуки чудово виходить навіть невеликий навіс.

Пляжні рушникиПершими фішку протнули сестри-австралійки — творця бренду The Beach People. Їхні твори прикрашені чорними та синіми графічними візерунками в етнічному стилі. Протиставити їм можна рушники Target, що зображають фрукти в розрізі. Особисто я не втрималася і купила дрібничку у вигляді кавуновоїчасточки — освіжає в спеку і вже точно не загубиться на пляжі.

Мода цього літа дозволяє екіпіруватися на пляж з ніг до голови і виглядати при це оригінально. Якщо підвести короткий підсумок, на основі свіжих тенденцій ви можете створювати образи у трьох стилях – вінтаж, бохо, гламур та шик для білизни. Якщо останні вимагатимуть від вас певної сміливості, то перші два підходять практично всім. Так що дерзайте! Ось тільки вивчаючи вітрини інтернет-магазинів, ви ризикуєте так захопитися, що прогавлює весь курортний сезон. Тож поспішайте!

Яскравого вам шопінгу та незабутнього відпочинку… або навпаки.

Ваша Капризуля

Выбирайте модные купальники в Intimo

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.