Модні тренди купальників 2017 року

З року в рік мода змінюється, пропонуючи дівчатам різноманітні варіанти пляжного вбрання. У тренді 2017 року – найрізноманітніші моделі: від злитих закритих з коміром до класичних бікіні в незвичайних кольорах. Модні купальники цього літа приємно здивують і дозволять підібрати оптимальний варіант для будь-якого типу фігури.

Які модні купальники в 2017 році для повних дівчат?

Цього року дизайнери не обійшли стороною власниць plus size, тому вибір можна вважати справді великим. До речі, plus size – це не обов’язково повні дівчата. Дуже часто до такого критерію підходять спортивні дівчата з підтягнутою фігурою, алеоб’ємними сідницями та значними грудьми.

Цього року на модному подіумі панує дух ретро, тому для повних дівчат буде повне роздолля – купальники-бандо з геометричними фігурами дозволять приховати недоліки фігури, візуально підтягнути животик.

Модні купальники цього сезону: бікіні, бандо та халтер

Якщопроаналізувати наймодніші купальники сезону 2017, то можна виділити 4 основні тренди:

  • Бікіні – класика в купальному вбранні, тому можна навіть не сумніватися в тому, які будуть трусики у самого хітового купальника на пляжі в цьому сезоні. Єдине, що змінилося в порівнянні з минулими роками – модною формою бюстгальтера стала бралетте. Стандартна модель – трусики бікіні та бюстгальтер-трикутники. В’язка може бути ручною або машинною.
  • Цікава модель – халтер – у тренді літа. Можуть виглядати як комір-хомут або просто бути трохи подовженими. Наймодніше рішення для такого фасону –трайбл-мотиви.
  • Жіночі купальники бандо перебувають у тренді вже не перший рік, але це не заважає їм залишатися такими ж привабливими. Відсутність бретелів забезпечує гарну засмагу, а модні відтінки зеленого будуть красиво виглядати на засмаглій шкірі. елементів.

    < /a>

    Купальники для весни та літа: нестандартні рішення

    Середнайпопулярніших способів прикраси купальників – рюші. У такому вбранні ви будете у тренді, адже цей елемент повсюдно присутній практично на всіх деталях одягу – сумки, кофточки, спідниці, взуття. Новинки цього літа чудово справляються з поставленим завданням прикраси та додавання обсягу в потрібних місцях. У моді однотонне виконання та яскраві принти – певних канонів немає. купальників. Монокіні – це, умовно кажучи, злитий купальник, проте він більше показує фігуру, ніж приховує її.

    Багато хто вважає монокіні навітьбільш цікавим варіантом, ніж бікіні, який вже багатьом набрид. Монокіні цікавий незвичайними вирізами у найнесподіваніших місцях – динамічна форма привертає погляд.

    Трікіні – ще одна актуальна варіація злитого купальника. Отримав свою назву завдяки схожості з гімнастичним та борцівським трико. Нове пляжне вбрання привертає увагу за рахунок красивого розташування вузьких смужок тканини, які підкреслюють Х-подібний силует. Якщо ви хочете продемонструвати фігуру в найкращому світлі, вибирайте нові трикіні цього року. До речі, додавши красиве парео на стегна, ви отримаєте своєрідну сукню для пляжної вечірки.



    Купальники на одну бретель

    Минулого року основною темою для бюстгальтерів була наявність бретелів, які ми перекидали через шию. Цього року дизайнери пропонують прибрати одну з бретелів, кокетливо перекинувши її через плече:

    • однієї бретельки цілком достатньо, щоб утримати верх купальника,
    • плавний силует створює приємне враження, демонструючи фігуру у всій красі.

    У продажу можна зустріти злиті та роздільні моделі. Але колірнерізноманітність нині не тішить – дизайнери вважали, що лише однотонне виконання зможе повною мірою продемонструвати особливості моделі, а принти лише відволікатимуть. Класичні прийоми оформлення купальників 2017 року:

    • багато тонких ремінців, що охоплюють фігуру,
    • оборки, волани та рюші,
    • тонкі мереживні вставки,
    • тонкі, середні та широкі бретелі через одне плече,
    • моделі халтер, що охоплюють шию, все ще в тренді.

    Для пляжної вечірки підійдуть будь-які < a href="https://www.intimo.com.ua/catalog/25/" title="Великий вибір суцільних купальників" target="_blank">злиті купальники – від ретро-моделей до трикіні та монокіні з викликаючими вирізами.


    Ще кілька незвичайних варіантів оформлення:

    • Сітка. Вставку з дрібно-або крупнокомірчастої сітки можна зустріти на наймодніших купальниках літа 2017. Дизайнери вважали, що це не тільки практично – сітка дозволяє шкірі дихати, але й дуже красиво.
    • Прозорі вставки. Найцікавіші моделі, на яких це нововведення “видно” найкраще – злиті купальники. Прозорі вставки ненав’язливо підкреслюють фігуру,приховуючи її переваги. Прозорі вставки захищають від сонця.
    • Довгий бюстгальтер. Є цікавим доповненням до трендових цього року бікіні. Контраст подовженого ліфа та мікроскопічних трусиків очевидний, і дуже незвичайний.
    • Металік. Дизайнери полюбили металізовані тканини ще минулого сезону. Але тоді їхня сміливість не зайшла далі за використання тканини в одязі. Цього року можна спостерігати безліч моделей купальників, які гарно поблискують на сонці.
    • Висока талія. «Привіт» з минулого століття – трусики з завищеною талією в купальниках. Їхній крій відрізняється від моделей 20 століття – він не такийконсервативний і залишає місце для фантазії. З боків можуть бути кокетливі зав’язки (і навіть кілька), тонкі ремінці або шнурки.
    • Ремінці. Вони скрізь – на боковушках трусиків, над ними (спортивні моделі), на ліфі, на спині…Різноманітність та кількість ремінців, стрічок та шнурків, які додають дизайнери цього року у свої моделі, дуже велика.


    < a href="https://www.intimo.com.ua/goods/45445/?c=26305&s=90">

    Для більшості перелічених моделей немає строгих канонів на вибір кольору – допускаються як монохромні, так і поліхромнікупальники. Купальники нового сезону дуже лояльні, тому підібрати модель за смаком не складе труднощів. адже саме з таких моделей починалася пляжна мода. У тренді цього літа – вузькі бретелі, класичні кольори (білі, чорні), середній виріз. Якщо такий купальник здається надто нудним, оцініть незвичайне колірне рішення – градацію від темного до світлого в одній тональності. Наприклад, перехід від помаранчевого до світло-жовтого виглядає свіжо і оригінально.

    Модниці у 2017 році зможуть похвалитися глибоким декольте не лише на вечірній сукні – трендові моделі злитих купальників цього року мають дужевеликим вирізом. Навіть більше, ніж ми звикли бачити на сукнях. Єдина зміна порівняно з минулим роком – замість відкритої спини тепер пані хизуються вузькими смужками тканини або симпатичною шнурівкою.

    Модні кольори цього сезону для такого крою – винні та коралові відтінки. Ці тони будуть чудово виглядати з будь-яким кольором волосся. Дехто вважає, що форма купальника може стати перешкодою для гарної засмаги. Але не все ж таки надягають купальник тільки для засмаги? Ніхто не скасовував пляжних вечірок і освіжаючих коктейлів у барі з видом на море. src=”https://www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2017/07/45801-2.jpg” alt=”” width=”300″ height=”450″ class=” aligncenter size-full wp-image-5638″ />

    Модні кольори купальників у 2017 році: градієнт і бахрома знову в моді

    Ніхто не буде сперечатися з тим що морський стиль ідеально підходить для оформлення купальника. Але в 2017 році це твердження стало актуальним, як ніколи – новим прочитанням цього твердження стали різноманітні принти та градієнти у всьому різноманітті відтінків моря. частиною хвилі, налаштуватися на силу стихії. Але оскільки йдеться не просто про серфінг, а про цілий напрям у купальній моді, то й різноманітність градієнтів буде набагато ширшою – від відтінків світанкового.сяйва до соковитості літнього заходу сонця. У моді цього літа:

    • насичений помаранчевий,
    • сонячний жовтий,
    • темний пурпур,
    • весь спектр коралового,< /li>
    • найсоковитіші тони алого,
    • коричнево-шоколадний,
    • металік – золото та срібло.

    Шанувальникам холодних квітів рекомендовано вибирати відтінки зеленого, хакі, оливи, гірчиці.

    Смілива бахрома

    Якщо ж градієнт вам не до смаку, подивіться на інший варіант – яскраві купальники з бахромою . Причому верх купальника не обов’язково має бути в одній тональності з низом – допускаються навіть найсміливіші поєднання.

    Які модні купальники в цьому сезоні? Шукаємо найцікавіший варіант

    Модні тенденції 2017 року дуже лояльні, тому підібрати відповідну модель за фігурою, кольоровою гамою та переваги буде легко будь-якій дівчині. А використовуючи зручні фільтри пошуку на нашому сайті, ви точно не заблукаєте в тому різноманітті варіантів, які можуть запропонувати дизайнери. Ви можете відсортувати їх за кольором, формою ліфа та трусиків, кольором, принтом та багатьма іншими параметрами. Підбирайте найкращі моделі та залишайтеся завжди у тренді!

    Выбирайте модные купальники из последних коллекций в Intimo

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.