Міс Всесвіт у халаті: як вибрати ефектний домашній одяг

Старі халати і розтягнуті «треніки» мають магічні властивості. Одягнувши такі речі вдома, будь-яка жінка за хвилину перетворюється на пом’яте недоглянуте «щось». Одяг має бути зручним – скажете ви. І будете праві. У ній ви читаєте книгу, робите прибирання, граєте з кішкою і навіть спокушаєте коханого. Якщо з останнім пунктом виходить проблема, домашній гардероб точно пора міняти.

Якщо одяг трохи вицвів, протерся, витягнувся – його цілком можна носити вдома. Маленька дірочка – дрібниця, непомітно ж. Так думає багато хто. Але до приходу гостей чомусь кулею біжать переодягатися. Постає питання, навіщо, якщо можна один раз перешерстити гардероб і підібрати кілька нарядів, в яких і в побуті можна виглядати, як на подіумі. Ну,майже.

Міс Чарівність

Цієї номінації удостоюється дама в халатику (куди ж без них). До речі, я вас порадую: улюблені нами довгі махрові халати для повсякденного домашнього носіння – не варіант. Вони призначені лише для того, щоб увечері граціозно випорхнути з ванної та ефектно плюхнутися в ліжко. Або вранці не менш ефектно доповзти до кухні (якщо каву в ліжко вам таки не принесли). І так, до речі, добре було б завести ще один халатик – шовковий. Одягніть його з підходящою сорочкою – і вуаля, ви королева.

=”Легкий халатик” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4469″ />

Міс Повсякденність

Правда, якщо у королеви немає штату прислуги, готувати котлетки доведеться таки самій. Отже, потрібнощось простіше і практичніше. Наприклад, брючний костюм. У ньому теж можна виглядати ефектно і спокусливо – достатньо дотриматись кількох умов.

Намагайтеся уникати костюмів зі спортивними акцентами: капюшонами, манжетами на гумках, покриємо штанів а-ля шаровари. Все це годиться більше для спортзалу чи пробіжок у парку. Оптимальний варіант – трикотажний костюм, що облягає в міру, з прямими вільними брюками. Зверніть увагу на деталі крою та оздоблення. Цікавий комірець, тасьма, симпатичні гудзики або накладні кишеньки – ось дрібниці, які подарують вашому образу горезвісну родзинку.

домашній костюм

До речі про застібку: краще вибрати кофтинкусаме на ґудзиках. Блискавка негарно стовбурчиться і загинається, коли ви сидите. Міс Багатошаровість

Цікавий варіант – легка багатошаровість в одязі. Наприклад, стильний жилет поверх водолазки або болеро, надіте на майку. До міні-сукні або туніки підійдуть яскраві щільні колготки або лосини. Відразу відкиньте джинсовий варіант – такі лосини можуть виявитися занадто жорсткими і натирати під колінами. Якщо ви вже така фанатка деніма – підберіть собі легінси з джинсовим принтом. Міс Комфорт: кілька слів про тканини Чоловік, звичайно, любить очима, але, як показує практика, при спілкуванні з жінкою в хід ідуть вони. Вони швидше оцінять приємну на дотик тканину, ніж найвигадливіші візерунки та забарвлення.

Олексій, 29років

«Яка різниця, чорний там халатик, червоний або рожевий у крапку ? Головне, що в нього одягнена кохана жінка. Є, щоправда, «шедеври» на кшталт салатових пухнастих піжам, у яких ваша дівчина нагадує Вінні-Пуха-мутанта. Головне, спробуй їй скажи – смертельно образиться».

Особливу увагу варто приділити матеріалу. Оптимальний варіант – ситець, віскоза чи сатин. Вони приємні тілу, чудово «дихають», легко стираються і швидко сохнуть – загалом все ідеально. Купуючи одяг з бавовни, віддайте перевагу моделям з додаванням поліестеру – вони не так сильно мнуться. Чистий поліестер все ж таки залиште для романтичного вечора. Тим більше, що представники чоловічої статі переважно дотримуються такої ж думки.

Григорій, 35 років

«Іноді м’який трикотажик може бути сексуальнішим за саму відверту комбінашки із поліестеру. Такі на дотик як целофан. Та їй іноді й самій у ній незручно – думає, я не помічаю? Такі речі робляться для того, щоб дівчина покрасувалася в них півгодини, а потім чоловік їх тріумфально зняв».

Будьте обережнішими з костюмами з матеріалів «під оксамит». Є у них підступна властивість – надавати речам нальоту вульгарності та дешевизни. Є, звичайно, винятки, але тут все залежить від таланту дизайнера, що створив їх.

Олександр, 33 роки

«Коли стажувався у Штатах, у супермаркеті натрапивна дамочку в леопардовому оксамитовому костюмі. Очевидно, тільки з дивана підвелася і пішла за чіпсами до пива. Я в шоці був. З іншого боку, наші по хліб збираються, як на вечірку. Безпосередність американок – це, звичайно, круто, але золота середина – найкраще». – це біса спокусливо. Візьмемо цю маленьку хитрість на озброєння. Зовсім не обов’язково запускати руки, що «загребуть», у його ящики з одягом. Модельєри давно «просікли фішку» і почали випускати халатики, що нагадують картаті сорочки. Від чоловічих їх відрізняє трохи приталений фасон, зайві сантиметрів 20 довжини і м’якіша тканина, як правило, бавовна. Вважаєте таке вбрання занадтопростим? За п’ять хвилин його можна перетворити на ефектніший. Оберніть рукави навколо талії, зав’яжіть на спині – і вуаля, сексі-сукня готова. 2.jpg” alt=”халатик в клітку” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4472″ />

Як бачите, варіантів домашнього вбрання існує безліч – хоч окрему кімнату під них заводь. Хтось скаже – навіщо, мовляв, ціла хоумкостюмерна, хто мене бачить? А ось і помиляєтесь. Хіба не рахуються ваші бойфренд, чоловік, діти, коти, хом’ячки та інші мешканці вашого житла? Зрештою, ви бачите себе самі щодня у дзеркалі. А хто звідти дивиться – красуня чи чудовисько – вирішуйте самі.

Вдягайтесь модно, стильно та комфортно, незалежно від того, чи є для цього привід.

Ваша Капризуля