Як вибрати спідню білизну для ідеального романтичного вечора? 10 пікантних порад

Вечір, шикарний ресторан, п’янкий аромат червоних троянд, що обпалює погляд… Як зробити романтичний вечір справді незабутнім?
Сьогодні ми поговоримо про те, як вибрати нижня білизна, в якій ви почуватиметеся впевненою, сексуальною та привабливою на всі 100%.

червона сукня < div class="h2">Рада 1: класична чорна

Побачення вже за годину, а ви не знаєте, яку білизну вибрати? Кращий комплект – класичний. До речі, психологи довели, що дівчата у чорній спідній білизні викликаютьсексуальне бажання 80% чоловіків. До речі, на відміну від білого кольору, який наголошує на недоліках і підходить не всім типам шкіри, чорний — універсальний. Він струнить, завдяки чому ви почуватиметеся більш впевненою та розкутою.

чорний набір білизни

Як вибрати спідню білизну? Спирайтеся на свій темперамент! Якщо ви пристрасна і захоплююча натура, то червоний комплект покаже ваш характер, зробить вас ще яскравішим і сексуальнішим. Врахуйте, що класичний відтінок russian red підходить більш зрілим жінкам, а молодим дівчатамкраще вибрати рожевий або малиновий відтінок. “31317-3″ width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4600” /> Порада 3: вибирайте білизну, приємну на дотик