Купальники для руденьких: кращі поєднання кольорів

Всім відомо, що вибираючи одяг, а також купальник найкраще орієнтуватися на свій кольоротип – колір очей, шкіри, і звичайно, волосся. Вже хто-хто, а рудоволосі красуні ніколи не залишаться поза увагою чоловіків. Здавна рудий колір волосся хвилював і захоплював, інтригував та заворожував. Чарівні німфи, у волоссі яких заплуталося сонце, у кожну епоху були під пильним прицілом – така краса не може залишити байдужою, не може не налякати. В епоху Відродження рудоволосі жінки були джерелом натхнення для багатьох художників та чоловіків загалом. На щастя, сьогодні ця тенденція зберігається, і дівчата з вогненним кольором волосся заслужено визнані найгарячими та чуттєвими. Звичайно, непросто відповідати образу рудоїбезтії, особливо на відпочинку, коли хочеться розслабитися і ні про що не думати. Не проблема! Просто підготуйтеся до відпустки, приділивши особливу увагу вибору купальника, який стане гідним огранюванням для вашої яскравої зовнішності. блакитний купальник Якого кольору купальник вибрати рудій дівчині:

  • Мабуть, всі знають, що немає ідеального кольору для рудоволосих, ніж зелений і всі його відтінки. А секрет у тому, що зелений колір добре контрастує з рудим волоссям.

кольоровий купальник

  • Також руденьким дуже йде глибокий синій колір. Цього сезону вам сподобаються модні купальники, виконані в королівському синьому відтінку та в кольорі електро. Також ваші кольори – це блакитний, бірюзовий, джинсовий, колір морської хвилі.
  • бірюзовий купальник

    • Якщо до цього ми говорили про кольори, які контрастують з відтінком вашого волосся і за рахунок цього підкреслює його красу, то зараз хочеться згадати, що дуже ефектно виглядатимуть і суміжні кольори. Вам підійдуть купальники оранжевого, цегляного, жовтого та червоного кольору. Щоб не нагадувати перестиглий помідор, вибирайте перелічені вище кольори в злегка приглушених відтінках, і ви будете чарівні.

    купальник червоного кольору Не можна сказати, що рудоволосі дівчата занадто обмежені у виборі кольорової гами. Говорячи про те, якого кольору купальник підібрати, ми лише акцентуємо увагу на відтінках, які максимально відтінятимуть красу вашого волосся. Ви ж у свою чергу можете експериментувати та створювати нові пляжні образи в різному кольоровому виконанні, оскільки руденьким дівчатам йдуть практично всі кольори та відтінки – таку красу не затьмариш нічим!

    Смотрите купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.