Як створити цікавий пляжний образ: купальник та деталі

Збираючись у відпустку, перше, про що ми думаємо, збираючи валізу, звичайно ж, купальник. Адже, по суті, це головний елемент гардеробу на час пляжного відпочинку і він повинен бути бездоганним. Тільки одна справа, коли відпочинок проходить у лінивому темпі і не передбачає більшого, ніж лежання під сонечком, а зовсім інша, коли ми плануємо відвідувати пляжні вечірки. Тут одним купальником не обійтись, тому треба навчитися комбінувати купальники між собою, доповнюючи їх цікавими деталями. Пропонуємо ознайомитися з цікавими ідеями, як можна пожвавити улюблений купальник, додавши до нього трохи пікантних ноток. пляжна спідниця

  • Найпростіший спосіб – це скомбінувативерх та низ від різних купальників. Вийде зовсім новий образ. Але для цього дуже важливо навчитися підбирати кольори – поєднуємо або схожі тони, або контрастні. Наприклад: можна скомбінувати трусики ніжно-блакитного кольору з ліфом глибокого кольору королівського синього. На завершення залишиться додати витончені ляпанці та легкі шорти, вибрати нехитру прикрасу і до вечірки на пляжі ви готові.

комбінований купальник

  • У моді яскраві кольори, тому спробуйте експериментувати з контрастними відтінками. Так, той самий синій купальник можна обіграти помаранчевим або кораловим саронгом, а на голову пов’язати чалму такого ж кольору. Образ вийде царський, а як бонус – надійний захист від палючого сонця.

пляжний образ

  • В 2015 року дуже модні бірюзові відтінки та кольори в стилі сафарі – з тваринами та рослинними принтами. Спробуйте скомбінувати купальник, виконаний в кольоровій гамі, що вам сподобалася, з коротеньким джинсовим комбінезоном і стильними еспадрильями. Останні штрихи розставте за допомогою пляжної сумки з мішковини та плетеного капелюшка. У такому образі можна прогулятися курортним містом і дійти до пляжу.

пляжні образи

  • Якщо все правильно обіграти, то навіть чорний купальник, що приївся, може виглядати дуже навіть незвично. Спробуйте поєднувати відрядний купальник чорного кольору з модними рваними джинсовими шортами, а поверх накиньте майку-накидку з сіточки. Якщо вже говоримо про класику, то не можна забути про білого купальника – це колір ніжності та жіночності. Хочете зробити образ більш гарячим та пристрасним? Тоді комбінуйте білий купальник з бірюзовими та помаранчевими аксесуарами. Чудово з білим купальником виглядатимуть вільні шортики та босоніжки у стилі сандалії-гладіатори. Останній штрих – окуляри в масивній оправі та бавовняна хустка на голову.

Як бачите, комбінувати різні деталі купальників і доповнювати їх стильними аксесуарами не так вже й складно. Головне зрозуміти, який стиль вам ближчий і які відтінки підкреслюють вашу природну привабливість, а далі справа за малим.

Смотрите купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.