Купальник для танців

Серйозні заняття танцями неможливо уявити без купальника. Який би танцювальний напрямок ви не вибрали — східні танці, латиноамериканські, бальні, сучасні — вам знадобляться купальники і для тренувань, і для змагань, та для показових виступів. Стиль та фасон купальника визначається специфікою жанру. Навіть репетиційні купальники розрізняються по крою:

  • З довгими і короткими рукавами і без рукавів;
  • З вирізом ззаду або коміром-стійкою;
  • На бретелях, зі шнурівкою, звідкритою спиною;
  • Купальники зі спідницями різної довжини, у тому числі на підкладці;
  • Купальники-туніки.

купальник для танців купальник з довгим рукавом, з сіткою. купальник для танців з сіткою Купальник із тунікою із сітки. Купальник з короткою спідницею та мітенками. купальник для танців< /a> Купальник набивний. купальник набивний Купальник з бретелів на шиї. Купальник з бретелів на шиї. Купальник комбінований на бретелях з декоративним шнурівкою.

Яким би не був фасон купальника, до нього пред’являються дві основні вимоги:
  • Купальник повинен добре сидіти по фігурі без жодної зморшки;
  • Він не повинен обмежувати рухів і з’їжджати чи деформуватися під час танцю.

Одяг, який здатний сидіти, як друга шкіра, шиють лише професіонали, які досконало опанували цю майстерність. Тканина,яка використовується для пошиття купальників для танців, зазвичай складається на 80% поліаміду, а на 20% еластану. Для дитячих купальників використовують спеціальні матеріали – біфлекс або стрейч-атлас. діти танцюють у спортивному купальнику Заняття танцями, хореографією, балетом мають на увазі довгий годинник виснажливих тренувань, репетицій. Тому до репетиційних моделей купальників пред’являються максимальносуворі вимоги щодо міцності, еластичності, здатності зберігати форму та колір після численних прань. Костюми для виступів використовуються набагато рідше і не мають такої кількості навантажень. Але кожен вихід на сцену настільки важливий, що проблеми з одягом неприпустимі, тому вимоги щодо надійності та довговічності не знижуються. До них лише додається необхідність високої естетики та відповідності сценічного костюма духу танцювальної композиції, образу, ролі. балерина Перед вами костюм Аврори (балет «Спляча красуня»). Пояснимо, чому ми заговорили про сценічні костюми: пачка та інші декоративні елементи нашиваються на купальник, використовуючи його як основу. Ще помітніше це проглядається в костюмах танцюристів-бальників: купальник для танців, пара< img class="aligncenter wp-image-1809"src="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/09/kupalnik-tancy10.jpg" alt="купальник для танців фламенко" width="500" height="639" / > Таким чином, купальник для танцюристів – це основа основ, запорука комфортних тренувань та вдалих виступів. І якщо ви наважилися всерйоз зайнятися танцями, то, крім кількох купальників, вам знадобиться ще чимало речей: спеціальне взуття, одяг для розігріву та багато іншого. Віддаючи свою дитину в танцювальну студію, будьте готові до того, що витрати на це безневинне хобі будуть дуже серйозними. Але ж танець — це краса, а краса вимагає жертв, чи не так?

Купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.