Де придбати купальник

З наближенням пляжного сезону починає зростати попит на купальні костюми, пляжне взуття, рушники, парео, капелюшки, сумки та інші необхідні для комфортного проведення часу на березі річки чи моря. І якщо з рушниками чи сумками все просто — вибирай уподобану, оплачуй та користуйся на своє задоволення, то з купальниками справа набагато складніша. Хочеться, щоб він був модний, добре сидів, надійно підтримував груди. А ще бажано, щоб він коштував недорого, а прослужити міг довго. Де знайти таке диво, щоб відповідало всімвимогам?

Ринок, магазини курортних товарів

У невеликих містечках та селах ринок замінює все: і торговий центр, і подіум, і світський салон. Купальники там, звісно, продаються. Але якість виробів, як і їх асортимент, залишає бажати кращого. Вибір справді невеликий. І якщо знайти купальний костюм на дівчину 44-46 розміру ще реально, то для дам солідної комплекції підібрати щось пристойне практично неможливо. Доводиться брати те, що є, або їхати до найближчого міста. Другий варіант кращий, томущо результат від першого часом буквально в жодні рамки не лізе. Де купити купальник Втім, багато хто вирішує питання простіше — купують купальник на місці. І тут має місце фактор ризику, тому що в магазині курортних товарів може не виявитися потрібного розміру, бажаного фасону, забарвлення. Для свого спокою варто все-таки заздалегідь подбати про купальний костюм, а ще краще про парочкукупальників.

Купити купальник у спеціалізованому магазині-салоні — чудова ідея. Якщо, звичайно, така є в зоні досяжності. Там і товар сертифікований, і вибір цілком пристойний, і права споживачів дотримуються. Є лише дві причини, через які не варто сподіватися на удачу в таких торгових точках. Це все те ж таки відсутність розміру (фасону, кольору) і дуже висока ціна. Чомусь магазини, що зараховують себе до фірмових, найчастіше намагаються не полегшити життя покупцям, оперативно постачаючиактуальні моделі безпосередньо від виробників за невисокою ціною, а навпаки — поставити надбавку якомога більше: за бренд товару та за «фірмове обслуговування» в самому магазині. де купити купальник у києві На першому фото представлений купальник Victoria`s Secret з магазину офіційного дилера. Вартість моделі – 1899грн. де купити купальник восени На другому фото представлена аналогічна модель від Lormar (Італія, колекція 2014 року) з каталогу купальників інтернет-магазину “Інтимо”. Обидва купальники мають ідентичний склад матеріалу, верх з ефектом пушап, що зав’язується на шиї, подібну фурнітуру і однакову якість пошиття. Вартість італійського купальника – 798грн. Погодьтеся, величезна різниця за інших рівних умов.

Інтернет-магазини

Час перестати боятися інтернет-магазинів.Мільйони людей щодня роблять у них покупки та радіють багатству вибору товарів, невисоким цінам, можливості доставки замовлень безпосередньо додому. Звичайно, купальник – це не пачка прального порошку або соковитискач. Але його нескладно вибрати. Тим більше, що під рукою є не тільки фото з описом і таблиці розмірів, але й консультанти, готові надати допомогу у виборі та оформленні замовлення. де купальник в Україні Ось так може виглядати дама з шикарними формами в купальнику від Amarea (Італія) з інтернет-магазину «Інтимо». Розмір 56/5 XL. Вражає, чи не так? І все ж таки: а якщо ви не вгадали з розміром? Найлегше киянкам — для них працює виїзна примірювальна, і можна вибрати один із семи поміщених у кошик купальників. Але й жінок із периферії ми не ображаємо! Якщо Вам не підійшов обраний товар, ми змінюємо розмір та/або модель без заперечень та затримок. Нам уже довіряють тисячі постійних клієнток. Приєднуйтесь!

Выбирайте купальник в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.