Пеньюари для романтичних зустрічей

Неправильно підібрана білизна може перетворити Ваше перше інтимне побачення на останнє. До таких подій слід підходити з великою часткою відповідальності, приділяючи увагу кожної деталі. Тут важливо все: і колір, і модель, а також тканина і фасон, який приховає недоліки фігури, роблячи акценти на її перевагах.

Одним із елементів інтимного гардеробу можна вважати пеньюар. Довгий чи коротенький, прозорий чи мереживний, він дає волю фантазіям чоловіка, залишаючи якусь загадковість. Це саме той одяг, який призначений для інтимних моментів, оскільки з’являтися перед сторонніми людьми в такому вигляді не тільки непристойно, а й вважається поганим тоном.

< /a>

Який пеньюар подобається чоловікам

Як відомо, чоловіки, на відміну від жінок, люблять очима. Їх досить легко спровокувати на певні дії одним лише зовнішнім виглядом, без слів та натяків. Традиційно пеньюари шиються з м’яких тканин, що струмують, таких як шифон, атлас, сатин та інших прозорих, напівпрозорих чи тонких матеріалів. Майже всі моделі мають вставки або обробку з м’якого мережива. Якщо Ви хочете сподобатися своєму чоловікові, то варто звернути увагу на «теплі» та приємні на дотик матеріали. Мереживо або оборки не повинні бути накрохмаленими, анавпаки, мати м’яку, приємну текстуру. Що стосується кольору пеньюару, то тут обмежень немає, виняток становить хіба що безособовий тілесний тон.

rel=”noopener” target=”_blank”>

  • Червоний – колір пристрасті, що викликає певні бажання у протилежної статі.
  • Чорний, незважаючи на свою «похмурість», вважається найромантичнішим серед решти. rel=”noopener” target=”_blank”>Білій колір символізує невинність і чистоту. У такому ніжному кольорі жінка сприймається інакше,вона викликає захоплення та захоплення.

«Intimo» – світ білизни на всі випадки

Підібрати повсякденну або для особливих випадків білизну Ви можете в інтернет-магазині «Intimo». Тут представлені оригінальні колекції офіційних дистриб’юторів. Товари мають сертифікати якості та відповідають європейським стандартам, що говорить про їхню безпеку. Товари на сайті intimo.com.ua – від перевірених європейських брендів та, перш ніж потрапити на віртуальну вітрину, проходять ретельний відбір. Обслуговування в магазині Вас не розчарує та залишить приємне враження від покупки.

Смотрите пеньюары в нашем магазине:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.