Загальні рекомендації для чоловіків щодо вибору нижньої білизни дружині

Під комплектом нижньої білизни зазвичай мають на увазі бюстгальтер і трусики, які підходять один до одного за кольором, складом тканини та загальною стилістикою. Іноді до нього входить пояс для панчіх. Щоб зрозуміти, який комплект нижньої білизни подарувати дружині, варто відповісти собі на низку запитань.

  • Який стиль одягу вона віддає перевагу ?
  • Які кольори любить, яких уникає?
  • Який спосіб життя веде?
  • Які моделі улюбленої білизни?

Для того, щоб правильно визначити розмір, візьміть її трусики та бюстгальтер і вивчіть етикетку. Розмір нижньої частини не відрізняється від стандартних розмірів одягу, головне- Визначити, в якій системі вони записані, адже в кожній країні своя лінійка. Міжнародними вважаються позначення XS, S, M, L, XL, це 42, 44, 46, 48, 50 вітчизняного розміру відповідно. Але, наприклад, європейський 44 – це наш 50, тож легше орієнтуватися за буквами.

З бюстгальтером дещо складніше. Тут важливий як розмір, а й форма. Кожна жінка має свої переваги, тому зверніть увагу на них. Верхня частина комплекту може бути з кісточками і ні, зі вставками та без, мати і не мати бретельки. Розмір бюстгальтера складається із 2-х цифр. Перша – це обхват під грудьми в сантиметрах, а друга – розмір чашечки. Так “А” – це перший розмір, “В” – другий, “С” – третій і так далі. Для великих грудей потрібен бюстгальтер з широкими шлейками (від 13 мм), для акуратних – підійде будь-який формат бретелей.

Види комплектів жіночогонижньої білизни

Жіноча нижня білизна відрізняється за призначенням на повсякденну та оригінальну.

Повсякденна білизна найчастіше буває білою, чорною та тілесною. Воно гладке, часто безшовне. Його мета – бути непомітним під одягом, але при цьому створювати гарний силует. Виготовляється така білизна із якісних натуральних тканин, посилених синтетичними нитками. Так як такі комплекти носяться часто, вони мають бути максимально якісними та зручними.

Оригінальні серії білизни роблять із мережива, шовку, атласу, велюру. Їх прикрашають стрічками, вишивкою, камінням Swarovski. Забарвлення у комплектів бувають найрізноманітніші, хоча класика чорного, білого кольорів не втрачає актуальності. Форми трусиків та бюстгальтерів у подібних комплектахрізноманітніше, ніж у повсякденних варіантах. Серії такої білизни часто лімітовані. =”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6119″ />

Де купити комплект нижньої білизни для дружини

Великий вибір моделей різних форм та квітів представлений у каталозі на сайті Intimo.com.ua. Тут зібрано вироби понад 200 брендів із 20 країн, у тому числі італійські, французькі, американські, англійські. Можна знайти подарунок за відповідною ціною.

Якщо Ви не впевнені в правильності розмірів, можна придбати сертифікат на потрібну суму або вибрати спокусливий пеньюар, боді, комбінезон. У таких виробах визначити розмір простіше.

Головне у виборі – враховувати смаки своєї дружини, та й не забувати про себе. Вам подарунок також має подобатися.

Выбрать бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.