Нічна сорочка – одяг, що відображає Вашу індивідуальність

У недалекому минулому нічна сорочка використовувалася жінками та чоловіками, як одяг, що зігріває під час сну. У ті часи система опалення була далека від досконалості і тому тепла нічнушка повністю виправдовувала таке використання обома статями. Виготовлялися сорочки для сну із шерсті, льону та щільної бавовни.

Зараз ситуація кардинально змінилася і нічнушка стала предметом, призначеним виключно для жінок. Вона перестала використовуватися для зігрівання та стала елементом індивідуального романтичного образу. Для цього використовуються різні матеріали як звична бавовна, так і найтонший шовк, прикрашений мереживом.

У якійсорочці краще спиться?

Жінка завжди залишається жінкою, тому й уві сні вона має виглядати красиво. Які бувають ночнушки? Існують різні стилі цього одягу:

  • Babydoll – виготовляється з тонких прозорих або напівпрозорих тканин, зазвичай ліф – мереживний, довжина – міні, ідеальна для молоденьких та струнких дівчат;
  • комбінація – може бути довгою і короткою, підходить для використання як нижню білизну;
  • класичні – підходять всім без винятку жінкам, характеризуються вільним кроєм, як декор використовують мережива; може використовуватися для сну, а доповнена шортами або легінсами – як домашній одяг. rel=”noopener” target=”_blank”>

    Кращі матеріали для нічних сорочок – натуральні (бавовна, льон, модал, шовк та ін). Якщо Ви хочете використовувати цей предмет гардероба для спокуси свого партнера в інтимній обстановці, вибирайте моделі з прозорих штучних та синтетичних тканин, прикрашених мереживом, вишивкою, паєтками. Що стосується кольору – це справа смаку кожної жінки. На прилавках магазинів можна знайти ночнушки всіх кольорів, однотонні та з принтами, з квітковими, рослинними орнаментами, модних забарвлень під леопарда та інших тварин.

    Одяг для сну від магазину Intimo з доставкою поУкраїні

    Інтернет-магазин Intimo< /a> пропонує широкий асортимент одягу для сну, виготовленого на фабриках України та Європи. Ми пропонуємо вироби з натуральних, штучних та синтетичних матеріалів всіляких кольорів, які підійдуть для щоденного використання або для створення романтичної обстановки. Сплатити покупку можна готівкою кур’єру, післяплатою або через термінали самообслуговування ПриватБанку.

    Звязавшись по телефону з нашим співробітником, Ви отримаєте консультацію з усіх питань. Доставка здійснюється компанією “Нова Пошта” по всіх регіонах України.

    Выбирайте сорочки для сна в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.