Який склад шкарпеток краще

Дизайнерська відмінність жіночих та чоловічих шкарпеток кардинальна, але оптимальний склад для гігієнічності та комфорту носіння схожий, тому розберемося в цьому питанні більш детально.

  1. Чому склад шкарпеток критичний
  2. Оптимальний склад шкарпеток
  3. Особливості плетіння ниток

Чому склад шкарпеток критичний

Матеріал, з якого виготовляються шкарпетки, дуже важливий, оскільки проводячи значну частину часу поза можливості їх переодягати, до того ж взутими, шкарпетки просто зобов’язані давати шкірі «дихати». Маючи чудові властивості повітропроникності, шкарпетки, обов’язково повинні вбирати зайву вологу, яка виділяється в результаті життєдіяльності, а саме, потіння наших ступнів. Відмінну гігроскопічність мають чиста бавовна і вовна, які крім цього, забезпечують збереження тепла в холодні періоди року.

Оптимальний склад шкарпеток

Незважаючи на описані вище властивості чистих бавовняних та вовняних волокон, вони значно поступаються змішаним складам, до яких включені синтетичні нитки, за своїми характеристиками. Нитки з додаванням поліамідних, поліестерових, а також еластанових волокон зберігають форму носіння, не даючи йому зношуватися, а також підсилюють їхню міцність, одночасно дозволяючи щільно прилягати до ступні і утримуватися на нозі.

Найбільш корисним та якісним є склад шкарпеток із вмістом бавовни до 80% та домішкою синтетичних волокон до 20%. При цьому, оптимальною є питома вага еластану в розмірі 5%, що забезпечить носкам ідеальну форму, що надовго зберігається. Крім того, Ви гарантовано насолодитеся свободою руху завдяки шкарпеткам, що надійно утримуються.

Особливості плетіння ниток

Не вдаючись докладно до «секретних» ткацьких технологій, зазначимо, що крім складу, важливо відбирати шкарпетки за критерієм «орієнтоване плетіння волокон». Завдяки йому, а також високотехнологічному обладнанню, шкарпеткам надається додаткова міцність, а вся підошва, п’ята та мисок стають більш зносостійкими.

На додаток до цього, пряжа стає ідеально гладкою, шовковистою, не скочуючи в результаті багаторазового прання. Шкарпетки, які Ви знайдете в інтернет-магазині «Інтимо», ідеально відповідають описаним вище особливостям.

3005,27

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.