Як правильно носити жіночі труси, що коригують.

Рекламний трюк, у якому преображена жіноча постать стає точеною без зусиль, дієт і фізичного навантаження, а завдяки, лише, «магічному» білизні, вдався. Мільйони жінок у всьому світі гідно оцінили коригуючу білизну, що наближає фігуру до меж мрій та ідеалу. Багатьом відомо, наскільки непросто буває позбутися зайвих кілограмів, складочок і обвислих ділянок, а коригуючі труси роблять це за мить.

Особливості пошиття коригувальних трусів і вплив їх на здоров’я

Моделююча білизна здатнавізуально зменшити обсяги на один-два розміри, залежно від типу фігури та особливостей білизни. Крім переваг у вигляді вигідної демонстрації фігури, білизна, що зволікає, надає позитивний вплив на тіло, тонізуючи м’язи, а, отже, активізуючи обмінні процеси. Воно виправляє поставу (за умови, якщо труси заввишки до талії), позбавляючи можливих болів у спині тих, хто має проблеми з хребтом. Якісні труси, що коректують, виготовлені з еластичної мікрофібри (до 40% складу). Завдяки такому складу, шкіра дихає, а сам виріб має антибактеріальні характеристики.Виготовлена за безшовною технологією, сучасна білизна, що моделює, не натирає, не доставляє дискомфорту, а також не зморщується, що дозволяє йому не виділятися під одягом, створюючи ефект другої шкіри. Пошиті з мінімумом застібок трусики з ефектом, що стягує, перерозподіляють жирові відкладення, надійно фіксуючи їх за рахунок спеціального перерозподілу ниток і плетіння. моделювальна білизна

Як правильно вибрати тягуючі трусики

Моделюючу нижню білизну вибирають, виходячи зі свого розміру та необхідного ступеня корекції . Якщо розмір визначається за допомогою відповідності даних таблиці або сітки та своїх параметрів, то ступінь утяжки (легка, середня або сильна) вибирається залежно від цілей носіння такої білизни. Легка – не зменшить Ваші параметри, а подібно до щільних колготок обтягне стегна і сідниці, вдало приховавши нерівності. Білизна середнього ступеня корекції здатна виправити рельєф. А ось найяскравішим моделюючим ефектом мають тільки трусики сильного ступеня корекції, які можна знайти за посиланням //www.intimo.com.ua/catalog/10/. Їх краще вибирати під певний одяг, тоді Ви зможете зрозуміти, яка модель найбільше підійде: труси до талії, напівкорсет, шортики, що стягують. шортики, що стягують Купівля коригуючих трусів на розмір менше з метою більш потужного ефекту, що стягує, вважається глибоким помилкою. Крім погіршення кровообігу в органах малого тазу, воно заважає повністю розправитися легким при вдиху, що суттєво заважаєнадходження кисню у внутрішні органи, особливо шлунково-кишкового тракту. Умовчимо про візуальний неестетичний ефект: коли яскраво видно перехід від «затягнутих» частин тіла до вільних. Нижня білизна правильно вибрана, якщо Вам в ній комфортно, вона красиво обтягує тіло, даруючи відчуття, що це Ваша друга шкіра, всі плавні перегини, а де закінчуються межі трусиків, не виступають складки жиру і шкіри.

Одягаючи моделювальну білизну, слід дотримуватися нехитрих правил, які допоможуть її тривалій експлуатації зі збереженнямвсіх властивостей еластичного матеріалу, а також досягти ідеально сформованої фігури з правильно перерозподіленими складочками. Спочатку білизна, подібно до колготок, збирається в гармошку і після цього акуратними рухами пальців рук надівається на тіло, приділяючи особливу увагу ділянкам, що вимагають корекції. Після цього Ви можете подивитись у дзеркало, насолодившись своїми чудовими формами! модельна білизна Коригувальні труси не слід носити жінкампостійно. Цей факт пояснюється впливом такої моделі білизни на жіночу фізіологічну природу. Крім того, коригуючий ефект досягається за рахунок особливостей синтетичного матеріалу. Незважаючи на те, що ластка трусів виконана з бавовняної тканини, самі еластичні труси синтетичні. Штучні волокна можуть стати причиною неприємного, але знайомого багатьом сверблячки молочниці. Їх не можна носити понад 6 годин на добу, обмежуючись використанням виключно для особливого випадку, коли необхідно тримати своє тіло під контролем, відчуваючи абсолютну впевненість у власній чарівності.

Смотрите корректирующее бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.