Який купальник струнить

“Який купальник стрункіш?” – цим питанням задаються багато жінок. Якщо це питання актуальне, значить, вам є що приховувати. Наприклад: животик, що випирає, або післяпологові розтяжки, пишні стегна або великий бюст. Ніхто не ідеальний, тому займемося справою і розберемося із загальними моментами при виборі купальника. Отже, на що слід звернути увагу? По-перше, це колір. Темні тони приховують зайві кілограми. По-друге, вигляд купальника. Від виду купальника залежить те, як виглядатиме в ньому ваша фігура. По-третє, матеріал. По-четверте, нюанси купального костюма .

Якщо ви маєте дуже пишні форми ібажаєте приховати практично все тіло, вам рекомендуються купальники закритого типу або танкіні (топік + плавки). При цьому важливими є нюанси. Наприклад, діагональні або вертикальні вставки в купальнику на боках та на стегнах візуально витягають фігуру. Крім вставок чудовим виходом із ситуації послужать вертикальні смужки, які стрункуть і врівноважують пропорції фігури. Не лякайтеся, це не означає, що ви повинні упаковати себе в чохол і замість відпочинку потіти на пляжі. Є просто карколомні моделі відрядних купальників і танкіні. content/uploads/2014/03/kakoj-kupalnik-strojnit-1.jpg”>купальник танкіні Купальник закритого типуМонокініє чимось середнім між відкритим і закритим купальником. Це вид купальника, де трусики пов’язані з ліфом смужкою тканини. Як сполучну деталь може бути тканина, смужки, плетіння та інше. У монокіні можуть використовуватися такі аксесуари як брошки, усілякі пряжки та ремені.

купальник -монокіні

Підтягнути великі груди і зробити її привабливішими можна кількома способами: за допомогою кольору та моделі купальника. Декілька слів про колір купальника для великих грудей. Будь це закритий абовідкритий купальник, ліф варто вибирати більш чорних кольорів ніж плавки. У випадку зі відрядними купальниками або танкіні є чудова альтернатива – двокольорові моделі, з темним верхом та яскравим низом. Підбираючи темний ліф робите акцент на трусиках, які мають бути мінімум на тон світліше верху. Відмовтеся від аксесуарів на бюстгальтері – пряжок, каменів, а також від забарвлення у велику смужку, горошок або великі квіти, які привертають увагу і роблять ваші груди ще більше.

модель ліфа халтер< /a> Власницям розкішного бюста при виборі купальника рекомендуємо звернути увагу на модель халтер (верх купальника). Особливість халтера у широких зав’язках, що фіксуються на шиї. Вони легко підтримують великі груди, не завдаючи при цьому дискомфорту. Для великих грудей також слід вибирати філіжанки, що відповідають розміру грудей. Чашечки бажано вибирати краплеподібної форми. Велика помилка власниць великих грудей та зайвих сантиметрів – втискати свої переваги в крихітний купальник, який здається з хвилини на хвилину трісне на господині. Не применшуйте своїх переваг. Завжди вибирайте розмір купальника, що чітко відповідає вашим формам.

Широкі стегна приховуютьтрусики темних тонів. Протипоказано наголошувати на плавках у вигляді рюшів, яскравого багатошарового забарвлення, великих візерунків, горизонтальних смужок і малюнків. Якраз акценти такого плану мають бути на вершині купальника – такий маневр відверне увагу від стегон. Відмовтеся від стрінгів – ця модель давно неактуальна і тільки спотворює пишну фігуру. Вибирайте трусики бікіні чи сліпи. Хороші роздільні купальники у вертикальну чорно-білу смужку (як трусики, так і ліф). Плавки з матеріалу, що зтягує, приховують зайві сантиметри на боках і стегнах.

Вибираючи купальник завжди звертайте увагу на матеріал. Ваші друзі – лайкра, поліамід, еластан. Для любителів натуральних тканин – тактель і мікрофібра. Будьте обережні з купальниками з бавовни Навіть якщо до їх складу додана синтетика, при намоканні вони розтягуються, довго висихають і втрачають форму Якщо ви підете нашим порадам – трохи поекспериментуєте з кольором і видом купальника, ви виглядатимете чудово, не виснажуючи себе при цьому дієтами та тренуваннями у фітнес-клубах.Будьте хитрішими та любите себе такою якою ви є.

Смотрите купальники в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.