Які трусики вибрати під сукню на вечірку

Наближаються свята і кожна дівчина знаходиться в пошуку своєї ідеальної сукні, в якій сяятиме на вечірці або побаченні з коханим, але погодьтеся, що бездоганна сукня вимагає бездоганно підібраної білизни. Особливо ретельно потрібно поставитися до підбору трусиків, якщо ви плануєте надіти обтягуючу або дуже коротку сукню – тут, як кажуть, етикет для білизни повинен бути дотриманий у всіх нюансах.

На жаль, кожній з нас траплялося спостерігати, як чудове сукня не могла розкрити на повну свій потенціал тільки тому, що дівчина не змогла підібрати правильні трусики під низ.

Що може зіпсуватиобраз:

– випирають шви, – що звисають «боки», – звисаючий животик, – перетягнуті сідниці.

Поради щодо вибору трусиків під сукню:

  • Якщо ви не впевнені на 100% у своїй фігурі, краще віддайте перевагу коригуючим < a href="//www.intimo.com.ua/catalog/10/zhenskie-trusiki-s-zavyshennoi-taliei/">трусам із завищеною талією, виготовлених із спеціального еластичного матеріалу. Звичайно, така модель не настільки сексуальна, як улюблені стрінги, зате нічого зайвого не буде зрадницьки випирати, і псувати загальну картину образу.

коригуючі трусики

  • Навітькоригувальні труси повинні бути дуже легкими і еластичними, щоб їх не було помітно під сукнею з тонкої тканини.
  • Особливу увагу приділіть краям білизни під сукню, що облягає. Якщо вони дуже щільні або мереживні, це може бути помітно і виглядати некрасиво. Для гарної фігури в цьому випадку відмінним вибором стануть непомітні стрінги або безплісні трусики слипи.

бежеві трусики

  • Якщо фігура та захід дозволяють надіти напівпрозору мереживну сукню, і ви почуваєте себемаксимально впевнено, не боячись злегка епатувати публіку, можна ризикнути і зробити трусики домінантною нотою. Для цього вибирайте розкішну мереживну білизну, яка ледь виднітиметься під вашою сукнею.

мереживна білизна

  • І остання порада буде про колір. Тут все просто – під чорну сукню ви одягаєте чорну білизну, а під світле вбрання – тілесне.

В інтернет-магазині «Інтимо», як завжди, представлений найширший асортимент різних моделей жіночих трусиків для будь-якого випадку.

Вибирайте трусики під сукня в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.