Чи можна ходити без бюстгальтера?

На думку більшості медиків, які дотримуються традиційних поглядів, бюстгальтер має бути обов’язковим предметом жіночого гардероба. І справа тут не в пристойності, а скоріше в тому, що правильно підібраний ліфчик допомагає підтримувати груди, запобігає ранньому обвисанню і розтягнення шкіри, а також, що особливо актуально для жінок з пишними формами, допомагає зменшити навантаження на спину і вирівняти поставу.

  1. Переваги використання бюстгальтера
  2. Естетична сторона питання
  3. Чи є винятки?

Переваги використання бюстгальтера

Оскільки шкіра грудей дуже ніжна, її легко травмувати, навіть одягнувши на голе тіло светр грубої в’язки або синтетичну кофтинку, не кажучи вже про справді серйозні травми. Як не крути, а коли груди прикриті ліфчиком, завжди є шанс зменшити шкоду від травми та зберегти здорові груди.

Естетична сторона питання

Так, і якщо торкнутися естетичної сторони питання, напевно, ви погодитеся, що в 90% випадків груди в бюстгальтері під одягом виглядають більш елегантними, піднятими, мають виражену красиву форму. Щоб не відмовлятися від носіння ліфчика, потрібно правильно підібрати модель і розмір, адже він буде не заважати, а підкреслювати апетитні принади. Порадуйте себе гарним бюстгальтером із мікрофібри або шовку, з дорогими мереживами та зручною посадкою. У такому бюстгальтері ви відчуєте себе чарівною та впевненою в будь-якій ситуації.

Чи є винятки?

Звичайно, бувають випадки, коли відсутність бюстгальтера доречно, наприклад, під час сну, коли саме час дати шкірі грудей відпочити. Ну а дівчата з маленькими акуратними грудьми влітку цілком можуть поекспериментувати з топами і майками, надягаючи під низ не ліфчик, а спеціальні накладки, щоб прикрити соски.

У будь-якому випадку, беручи до уваги поради фахівців, завжди краще відштовхуватися від своїх відчуттів, адже головне, щоб ви почували себе комфортно та впевнено.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.