Які купальники підходять для фігури «пісочний годинник»

Існує умовний поділ жіночих постатей на кілька типів, при цьому найжіночнішою і сексуальною визнано фігуру «пісочний годинник», яка відрізняється чітко збалансованими пропорціями. Дівчата з такою фігурою мають пишні груди, добре окреслену талію та округлі стегна. Якщо ви є щасливою володаркою такої статури, вам справді пощастило. Дівчата «пісочний годинник» можуть дозволити собі вибирати будь-які купальники, пропоновані сучасною індустрією пляжної моди, адже ваше завдання просте – знайти гідне обрамлення практично ідеальну фігуру і не зіпсувати те, що дано вам природою. Звичайно, не можна скидати з рахунків дрібні недоліки фігури, про які відомо тільки вам, і за допомогоюправильно підібраної моделі їх можна максимально нівелювати, так що оточуючі про них навіть не запідозрять. До індивідуальних особливостей можна віднести такі нюанси, як обвислі груди, легка повнота, розтяжки і т.д. бірюзовий купальник Маленькі секретики для ідеальної фігури:

  • Якщо вам здається, що груди трохи втратили форму, вибирайте бюстик у формі трикутника, який зав’язується на шиї. Такий фасон відмінно піднімає і добре підтримує груди, формуючи сексуальну улоговинку. Якщо хочеться додати кілька сантиметрів росту, віддайте перевагу класичним бікіні, які візуально роблять вас вище, а фігурустрункіше.
  • Якщо, незважаючи на тонку талію, намічається невеликий животик, спробуйте скоригувати фігуру купальником танкіні, верх якого складається з топу, що підтримує груди і втягує живіт.

купальник танкіні Тепер поговоримо трохи про моделі, яких краще уникати – не те, щоб вони виглядатимуть погано на вашій фігурі, але на всі 100% точно не підкреслять красу ваших форм. Так, не купуйте купальники, у яких дуже вузька нижня частина, оскільки такі моделі можуть візуально збільшити стегна, а вони у вас досить апетитні. Любителькам занижених плавок і шортиків слід знати, що такий фасон може надати фігурінезграбності, згладивши сексуальний вигин, що переходить від талії до стегон. Ще один момент, який слід враховувати, це вибір правильної палітри кольорів, адже невдалий колір може зіпсувати будь-який образ. Не бійтеся експериментувати з купальниками цікавих кольорів, комбінуючи їх з різними аксесуарами – пляжними сумками, взуттям, капелюшками та прикрасами. відрядний купальник Щоб не помилитися з моделлю купальника, для початку визначтеся, яка кольорова гама підходить для вашого кольоротипу, а також, тверезо оцініть сильні і слабкі сторони фігури, які потребують корекції, а потім, відштовхуючись від вихідних даних, вибирайте колір і фасон купального костюма.

Смотрите купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.