Як зав’язати купальник: оригінальні ідеї

Жінки люблять різноманітність і тому не втомлюються експериментувати з образами, вбраннями та аксесуарами. Один і той же елемент гардеробу при правильній подачі можна обіграти по-різному, і це стосується не тільки повсякденного одягу, але і купальників. Виявляється, щоб щодня виглядати на пляжі по-новому, не обов’язково мати в арсеналі десяток купальників – досить виявити трохи фантазії зав’язати незвичайно купальник. В інтернеті можна знайти масу цікавих відео, в яких наочно показується, як оригінально зав’язати бікіні, а ми спробуємо висвітлити.найбільш популярні та прості способи. способи зав'язки купальника Топ-6 простих ідей, як можна зав’язати купальник: Простий і популярний спосіб – зробити з бретелек петлю, в результаті чого чашки утворюють півкільце, потім петлю надіти через голову. Зовні цей варіант нагадує за стилем купальник бандо.

  • Якщо довжина тасьм дозволяє, можна зробити кілька фантазійних переплетень або на спині, або попереду і зав’язати у вузлик.
  • Класичний варіант – це зав’язування верхніх лямокна шиї, а нижніх – на спині, приблизно лише на рівні лопаток. Такий спосіб є традиційним, зручним, простим і завжди виглядає доречно на будь-якій фігурі. Звичайно, для таких маніпуляцій довжина тасьмок повинна бути відповідною, а сам ліф доведеться перевернути вгору ногами. . В результаті виходить дуже цікавий образ із v-подібним вирізом, пікантнощо підкреслює груди.
  • Відмінна ідея для маленьких грудей – переплести шлейки хрест-навхрест, зв’язати їх у вузол, а вільні кінці завести за шию і зав’язати. В результаті груди піднімаються і формуються пікантна улоговинка. img class=”aligncenter wp-image-3193″ src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/08/23.jpg” alt=”6 способів зав’язати купальник” width= “450” height=”377″ /> В цілому, варіантів зав’язати купальник незвичайно може бути величезна кількість – все залежить від моделі, а також від вашої фантазії. Трохи попрактикувавши, ви зможете віртуозно перетворювати класичне бікіні та надавати своєму образу пікантності.
    Смотрите купальники в Intimo:
  • Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.