Які бувають моделі жіночих трусиків

Вибір спідньої білизни для жінки є дуже приємним і водночас кропітким процесом. Сучасні жіночі трусики виготовляються із натуральних та синтетичних матеріалів. Для повсякденного життя, для дому або для сну, краще віддати перевагу моделям із натуральних тканин. Для інтимного життя гарні мереживні трусики з гіпюру з різним декором. Для заходів і поява рекомендується вибирати модель трусиків безпосередньо під вбрання. Наприклад, під облягаючу сукню або тонкі штани гарні безшовні моделі, гладкі стрінги, бікіні та бразиліана.

Трусики повинні дихати, мати зручну ластівку, найкраще коли вона виконана з бавовняного матеріалу, наприклад, з бавовни. Крім іншого, вони повинні добре сидіти, підкреслювати переваги і по можливості приховувати недоліки. Щоб допомогти вам з вибором нижньої білизни, в цій статті ми розповімо про основні моделі та види жіночих трусиків.

Боксерки – спортивний варіант трусиків-шортиків. Вони повністю закривають сідниці, мають середню чи низькупосадку.

Боксерки це спортивний варіант трусиків-шортиків для занять фітнесом або спортом

Боксерки з натуральних тканин - відмінна спідня білизна для снуБоксерки можуть бути виконані повністю з синтетики або з бавовни, а також із суміші натуральних та еластичних синтетичних матеріалів. Більш жіночні варіанти можуть бути прикрашені вишивкою, принтом або мереживом.

Сліпи – класичні трусики, повністю або на 3/4 сідниці, що закривають.

Сліпи - трусики, що повністю або на 3/4 закривають сідниці

Висока посадка у трусиків-сліпів

Посадка у сліпів може бути самою для сліпів характерні широкі боковини Якщо у складі сліпів міститься великий відсоток поліаміду або еластану, такі моделі маютьефектом, що стягує, коригуючи проблемні зони (стегна, сідниці). трусики, що повністю оголюють сідниці

Стринги - трусики з повністю оголеними сідницями По конструкції виділяють 4 моделі стрінгів:


трусики Т-stringТ-string – ззаду перетин смужок тканини у вигляді літери Т

трусики G-string

G-string – позаду невеликий трикутник із тканини

трусики V-string

> V-string – позаду трикутник з гумок або тасьмок, у центрі йдуть без тканини С-string – не мають тканини або гумок з боків, в більшості випадків триматися за рахунок силіконових стрічок.

трусики С-string

Шортики – закрита модель трусиків , більш відкрита за боксерки. У класичних шортиків бічні, передня та задня частини сконцентровані на одній висоті.

трусики - шортики У шортиків бічні, передня і задня частини на одній висоті

Шортики можуть бути як гладкими, так і виконаними з мережив, або поєднання тканина/мереживо, плюс декоровані додатковими аксесуарами. Сідниці можуть бути закриті повністю або на 3/4. Також як і сліпи, для корекції фігури можуть мати спеціальні вставки, що зтягують, з еластичних матеріалів. text-bold”>Шортики-стрінги – поєднують у собі 2 моделі в одній: передня частина – шортики і задня частина – стрінги.

Шортики-стрінги

Звичайні шортики та шортики-стрінги бувають різної посадки – від високої талії до максимально заниженої.

Головна Головна відмінність даного виду трусиків – низька посадка . Для пляжних класичних бікіні характерні плавки на зав’язочках, де передня та задня частина представлені у формі трикутника.

/blog/wp-content/uploads/2014/03/modeli-zhenskih-trusikov-14.jpg”>трусики бікні варіанти бікіні залежать від винахідливості дизайнерів

В іншому варіанті бікіні залежать від винахідливості дизайнерів: передня частина бікіні може бути будь-якої форми; боковина вузькою або широкою – йти на смужці тканини або мережива, на тонкій гумці або на мотузочках; задня частина може закривати сідниці повністю, на 3/4 або йти стрінгами.

Бразиліяна – вид жіночих трусиків, який єпоєднання сліпів (передня частина) та стрінгів (задня частина). При цьому модель не повністю розкриває сідниці, залишаючи місце для фантазії.

трусики бразиліана

Для бразиліана характернийV-подібний крій. Модель відрізняє характерний шов ззаду. Трусики дуже сексуально виглядають у мереживі.

Танга – трусики дуже схожі на стрінги..

трусики танга Танга складаються з 2 трикутників

Танга складаються з 2 трикутників. За рахунокширшої перпендикулярної смужки на задній частині, танга не так впиваються і не викликають дискомфорту, як стрінги. Носять танга на середині стегон або високо на стегнах. /span>. Коли всі були або будуть мамами і в цей період необхідно носити спеціальну нижню білизну. Трусики для вагітних повинні бути виконані з натуральних тканин з невеликим відсотком синтетики.

content/uploads/2014/03/modeli-zhenskih-trusikov-20.jpg”>Трусики для вагітних Трусики для вагітних знімають навантаження з попереку та органів малого тазу

Звертайте увагу на моделі у яких не менше 80% бавовни та 10-15 поліаміду або еластану. Такі трусики дихають і одночасно акуратно підтримуватимуть животик, знімаючи навантаження з попереку та органів малого тазу.

Ми розповіли вам про найпопулярніші моделі жіночих трусиків. По можливості перед покупкою міряйте спідню білизну, щоб вибрати ідеальну модель для своєї фігури та відчуттів.

Смотрите трусики в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.