Чим відрізняється безшовна білизна від звичайної?

на відміну від звичайної білизни, безшовна білизна щільно облягає тіло, невидимо під одягом і комфортно в експлуатації. Ефект досягається завдяки особливій безшовній технології, з використанням кругв’язальної техніки та мікроволокнистих матеріалів. Краї моделей обробляються лазером, тому білизна не тисне і не третій, а краї не розпускаються. Багато жінок відзначають, що безшовна білизна неймовірно комфортна в носінні і практично.

безшовнабілизна неймовірно комфортна в носінні

Першими оцінили безшовну білизну публічні люди – артисти, спортсмени, актори, танцюристи.Зустрічі з журналістами, хода червоною доріжкою, чемпіонати, концерти та виступи – там, де не можна дозволити собі дати найменшого приводу журналістам і папараці, дорікнути себе в несмаку або похибках у вбранні.

Асортимент безшовної білизни величезний.Виробники пропонують моделі безшовних трусиків, шортиків, бюстгальтерів, боді, майок, топів, суконь та комбінезонів – як для повсякденного носіння так і для особливих випадків. Крім комфортної експлуатації та ефекту “другої шкіри”, виробляються моделі безшовної коригуючої білизни з ефектом, що стягує. Відмінний спосіб прибрати пару сантиметрів з талії, живота або сідниць, і залишитися при цьому “інкогніто”. Також випускаються моделі для майбутніх мам – безшовні шортики, бюстгальтери, трусики – яким просто потрібна коригувальна білизна для підтримки живота та спини. Безшовний бюстгальтер безшовна коригувальна білизна для підтримки живота та спини< img class=”aligncenter size-large wp-image-492″ title=”безшовна білизна, що коригує” alt=”коригуюча безшовна білизна” src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014 /03/otlichie-besshovnogo-belja-06-682×1024.jpg” width=”450″ height=”675″ />

Коректуючий безшовний боді Боді, що тягне безшовне< /a> Коректуючі шорти-корсет Безшовна білизна

Безшовна білизна - не варіант для спокуси. Нестача безшовної білизни у його лаконічності та простоті. На ньому немає ніяких принтів, еротичних мережив, каміння, стрічок та інших декоративних аксесуарів. Безшовна білизна – не варіант для зваблення. Тому якщо ви вирушаєте на побачення, перед тим як одягнути безшовну білизну – зважте все за і проти. Але той факт, що на вечірці чи урочистому заході, вибудете приковувати погляди чоловіків – це однозначно. Безшовні трусики або бюстгальтер створюють інтригу – візуальне враження, що ви абсолютно без білизни. Вибирати безшовну білизну слід під колір одягу. Більшість брендів пропонують безшовну білизну нейтральних кольорів: чорний, білий та тілесний. Безшовна білизна потребує спеціального догляду. Якщо ви хочете, щоб білизна прослужила вам тривалий термін, стирайте її вручну та м’яким порошком. Не рекомендується прати в машинці, навіть при режимі “делікатне прання”. Сушіння має бути природним – не кладіть безшовну білизну на батарею або обігрівальні прилади.

Смотрите бесшовное бельё в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.