Сонце, море і красива пляжна сукня

Це три складові для ідеального літнього відпочинку, про який мріють багато представниць прекрасної половини людства, незалежно від віку. Пляжний відпочинок – це не тільки стильний купальник, але й те, в якій сукні Ви поїдете на пляж. Воно обов’язково має бути легким, зручним і відкритим.

Пляжна мода не обмежується якимись певними фасонами, Ви можете вибрати все, що Вам до душі. Тому жінки з різним типом постаті обов’язково знайдуть свою ідеальну сукню. Тим більше, що їх у магазинах представлено велику різноманітність – туніки, сарафани, парео, балахони, довжина сукні – міні та міді. Єдине, що потрібно врахувати при виборі вбрання – сукня має бути вільною, не прилягати щільно дотілу.

І, звичайно, віддавайте перевагу натуральним тканинам – бавовні, льону, шовку, або якісним штучним – віскозі, еластину, адже ці тканини контактують із тілом. Дуже важливо, щоб тканина не вигоріла, не м’ялася і на ній не утворювалися затяжки.

У пляжній сукні всі фігури гарні

Щоб виглядати на пляжі ідеально і ловити на собі захоплені погляди, слід правильно підібрати фасон сукні. Не секрет, що багато жінок не відрізняються ідеальною фігурою, але правильно підібраний фасон одягу творить дива.

Жінкам, які мають кілька зайвих кілограмів, слід вибрати сукню, яка вільно звисає.Струменеві складки зроблять фігуру стрункішою, можливо, слід віддати перевагу моделям з тонкого трикотажу. Якщо Ви вважаєте, що Ваш живіт недостатньо плоский, вибирайте фасон зі шнурівкою під грудьми. Повні руки приховує туніка з рукавами.

Для струнких дівчат усі моделі хороші, у тому числі й ті, які підкреслюють тонку талію та гарні груди.

Дизайнери пропонують моделі у різній колірній гамі, адже для літа підходять яскраві кольори. Для пляжної сукні актуальні малюнки з морськими мотивами, квіткові та рослинні принти, класичний горошок. Але не варто забувати, що тканини темних кольорів нагріваються на сонці, а світлі, навпаки, освіжають тіло і гарно відтінюють засмагу.

Готуємось до літа з магазином Intimo

Готуватися до літнього сезону краще заздалегідь, так у Вас буде більше варіантів та часу , щоб вибрати красиву пляжну сукню, в якій Ви поїдете на відпочинок. Магазин білизни та купальників Intimo приготував для Вас широкий асортимент пляжного одягу, з яким зручно ознайомитись за каталогом в інтернет-магазині intimo.com.ua.

Для того, щоб уточнити наявність товару на складі та розміри, достатньо зв’язатися з нашим оператором по телефону, надіслати питання електронною поштою або вказати його в коментарях під час оформлення замовлення. Ви можете приїхати на примірку в наш шоу-рум або замовити по Києву кур’єрську доставку вибраних моделей для примірки вдома.

Сплатити покупку можна готівкою або кредитною карткою, доставка здійснюється у всі регіони України.

Выбрать пляжное платье в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.