Пеньюари

Пеньюар – одна з найпривабливіших деталей гардеробу, що пережила не одне століття. Спочатку такий одяг шився з важкого оксамиту з мереживною окантовкою. Сама назва має французьке походження (peignoir), що в перекладі означає – халат, який кілька століть тому призначався для ранкового туалету або сніданку. Сьогодні цей домашній одяг може одягатися замість халата або використовуватися для пікантних випадків.

У більшості випадків при пошитті пеньюарів застосовуються легкі види тканин, оформлені мереживами, зав’язками, стразами або більш “важкими” видами прикрас . Коротенькі моделі підійдуть струнким мініатюрним дівчатам, а для старших жінокрекомендується носити моделі більш достовірно, аж до фасону «в підлогу». Подовжений крій напівпрозорого пеньюару дозволяє приховати деякі недоліки фігури і позбавляє комплексів з приводу стрункості, залишаючи місце для фантазій протилежній статі.

Як вибрати красивий пеньюар

/www.intimo.com.ua/catalog/132/?t=748″ rel=”noopener” target=”_blank”>Пеньюари, як і весь одяг, підбираються в залежності від розміру та з урахуванням особливостей фігури . Щоб придбаний одяг приносив задоволення, перш за все, визначте мету покупки. Можливо, Ви купуєте цей одяг, щоб одягати його вранці, або, можливо, він буде призначений для романтичних зустрічей. Для повсякденного носіння можна підібрати пеньюар, який буде комфортним без додаткової фурнітури та різних бантиків та мережив. Якщо Ви його підбираєте модель для особливих випадків, тоді краще, щоб вона була легкою, повітряною,обрамленої в м’які мережива.

ВибираючиЧервоний колір зазвичай вибирають пристрасні натури.

  • Синій може видати богемну жінку з багатим внутрішнім світом, якій не чужі високі ідеали.
  • < li>Рожевому віддають перевагу вразливі, тендітні, романтичні дівчата, які живуть у світі ілюзій і уникають конфліктних ситуацій. з дорогих духів тарозбитих сердець.

  • Білий вибирають шанувальниці сімейних традицій та відносин.
  • Домашній одяг у сучасному дизайні буває не тільки зручним і практичним. Деякі варіанти виглядають ошатно, а іноді й відверто чуттєво. Настрій жінки може бути абсолютно різним, і щоразу одяг повинен йому відповідати. підібрати та надасть докладну консультацію щодо товару. Зайнятим дівчатам та жінкам, які не люблять витрачати час на походи магазинами, компанія пропонує послугу «Виїзна примірочна». У разі замовлення даної послуги, у вказане місце та заздалегідь обумовлений час Вам буде доставлено кілька моделей на вибір, які Ви зможете приміряти у комфортній домашній обстановці.

    Выбирайте правильно пеньюар в Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.