Важливі особливості

Доглядаючи мереживною білизною, слід пам’ятати про дотримання деяких важливих правил при пранні.

  • Не можна такі речі прати в машинці, тому що цей матеріал дуже ніжний.
  • Мийні засоби потрібно використовувати щадні.
  • li>

  • Стирати мережива необхідно, відокремивши їх від інших речей.
  • Важливо, стираючи, обійтися без того, щоб терти мереживну білизну із зусиллям. У цьому відношенні також слід бути акуратним і робити все дбайливо.
  • Одяг з мережив неварто віджимати чи викручувати. Потрібно почекати, поки вода стіче самостійно, або промокнути виріб чистим рушником. необхідно підготувати теплий мильний розчин із щадним засобом. Це може бути дитяче мило чи спеціальний порошок для делікатних речей. Далі в суміші, що вийшла, замочуємо білизну на пару годин, після чого акуратно стираємо.

    Для видалення плям можна додати невелику кількість соди. Урозчині, що вийшов, замочуємо речі на три години, потім полощемо в теплій воді.

    Полоскати випрану білизну потрібно кілька разів у теплій воді, потім у холодній. При передостанньому полосканні можна розмішати у воді допоміжні засоби: для мережив білого кольору – трохи синьки, для жовтого або тілесного – слабку заварку чорного чаю. у кілька шарів.

    Інтернет-магазином “Intimo” та його особливості

    У нашомуінтернет-магазин можна придбати мереживну білизну і не тільки. На сайті представлений широкий асортимент жіночого одягу, а також можна підібрати одяг та взуття для чоловіків. , що стосуються вибору одягу.

    Інтернет-магазин пропонує своїм клієнтам виключно якісний одяг від перевірених виробників. При цьому акції, що часто проводяться акції та розпродажі дозволяють оновити свій гардероб за прийнятною вартості.

    Звязатися з нашими менеджерами можна за телефоном або в соцмережах.

    Выбирайте кружевное бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.