Як прикрасити дитячий купальник.

Пляжний сезон вимагає гарного, модного пляжного вбрання. І не тільки для дорослих дам, але також для дівчаток молодшого та підліткового віку. Ринок дитячого текстилю пропонує великий асортимент оригінально оформлених дитячих купальників дитячих купальників. : яскравих забарвлень, з принтами мультяшних та казкових героїв. Але, наприклад, однотонне вбрання виглядає дещо нудно, а дитині хочеться казковості у всьому, навіть у пляжному одязі. А вже дівчатка-підлітки, наслідуючи дорослих жінок, мріють про оригінальне, ексклюзивне вбрання для перебування на пляжі.

Сьогодні в магазинах є безліч декоративних елементів, що дають мамам можливість своїми руками прикрашати дитячий купальник, а дівчатка-підлітки можуть зайнятися творчістю самостійно.

>

Способи прикраси дитячого купального костюма

Не завжди готовий купальник, будучи зручним та безпечним для здоров’я дівчинки, подобається їй. Але мама завжди може своїми руками внести в пляжне вбрання певну особливість, зробити купальник унікальним, ексклюзивним, підкреслити індивідуальність дівчинки. Для цього використовується декорування роздільного купальника (плавок, ліфа, парео) та цільного купальногокостюма:

  • рюшами;
  • стразиками;
  • намистинками;
  • бісером;
  • бантиками;
  • черепашками;
  • паєтками;
  • іншими декоративними елементами.

Рюші додаються по краю трусиків, низу ліфа. З нашитих на одяг страз, намистин та бісеру можна створити гарний малюнок (пальму, квітку, симпатичну мордочку улюбленої тварини). Гарною окрасою дівочого пляжного вбрання стане бантик, кокетливо пришитий на боці, красива мережива тасьма, нашита у вигляді рюшиків і оборочок, або мережива – у вигляді облямівки на спідничку. Ліф і топік легко прикрашається принтом з вузької, контрастної за кольором, стрічки або бейки. Навіть проста брошка, закріплена на ліфі та трусиках, може змінити зовнішній вигляд пляжного костюма.

Дитячі купальники відінтернет-магазину «Intimo»

Погляньте наш каталог брендових дитяче купальне вбрання. У нас представлені різні моделі стильних купальників (закритих та відкритих) для дітей. Брендові вироби відрізняються високою якістю, доступними цінами та супроводжуються сертифікатами виробника. Наш асортимент постійно поповнюється та оновлюється. У нас працюють уважні консультанти, які у будь-який момент нададуть допомогу у виборі товарів та оформленні замовлення. Онлайн покупки та оплата в будь-якій, зручній клієнту формі – це дуже зручно! Замовляйте оперативну доставку в будь-яку точку України, користуйтеся вигідними пропозиціями, акціями, знижками.

У нас можливий обмін та повернення придбаних товарів. Чекаємо на Ваші замовлення!

Детские купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.