Наймодніші варіанти пляжних сумок

Наближається відпустка? Настав час приділити увагу різноманітним пляжним аксесуарам. Інтернет-магазин “Інтимо” пропонує огляд 5 наймодніших варіантів пляжних сумок, популярних цього року.

  1. Плетена модель у вигляді кошика, прикрашена задерикуваними помпонами від Accessorize. Цей універсальний варіант можна використовувати не тільки як пляжний аксесуар, але й одягнути, наприклад, музичний фестиваль.
  2. Плетена сумка круглої форми від Bershka. Ця модель може вмістити все необхідне для пляжного відпочинку: сонцезахисний крем, пляшечка з водою, книга таокуляри.
  3. Літня смугаста сумка від Saint Barth допоможе створити стильний імідж на пляжі. Забарвлення Ви можете підібрати на свій смак.
  4. Шопер від Zara – дуже практична модель, яку можна брати з собою для прогулянок містом. Поєднання бежевого та синього кольору допоможе створити чудовий настрій на весь день.
  5. Тканинна модель від Poolparty завдяки ніжно-рожевому забарвленню зробить твій образ яскравим і трохи легковажним. сумку для пляжу

    При виборі пляжної сумки модні блогери радять враховувати важливі фактори.

    • Сумка має бути достатньо об’ємною, щоб вмістити все те, що може Вам знадобитися під час відпочинку на пляжі та водних процедур – сонцезахисний крем,пляшечку з водою, рушник, купальник або парео. Однак якщо ви маєте невелике зростання і середню комплекцію, занадто великий пляжний аксесуар буде виглядати недоречно. Зверніть увагу на моделі з численними кишеньками: у них можна покласти, наприклад, ключі або телефон, які завжди будуть під рукою. Потрібно, щоб сумка була практичною. Вона не повинна надто сильно нагріватися на сонці, а також швидко намокати. Слід врахувати, що в моді – екологічні моделі з натуральних тканин. Вибрана модель повинна ідеально підкреслювати Ваш пляжний образ. Для цього можна підібрати аксесуар у тон купальнику, босоніжкам, капелюхуабо парео.

    Швидка та вигідна покупка в інтернет- магазин “Інтимо”

    Широкий асортимент пляжних сумок пропонує інтернет-магазин “Інтимо”. Серед різноманітності моделей та кольорів Ви напевно зможете підібрати саме той аксесуар, який зробить Вас справжньою королевою пляжу. У нас Ви зможете придбати лише якісний товар за найвигіднішими цінами.

    Інтернет-магазин “Інтимо” здійснює доставку товарів по всій території України Новою поштою. У Києві можна скористатися послугами кур’єра або забрати пляжну сумку самовивозом. Ми також пропонуємо послугу обміну товару, якщо він Вам з якихось причин не підійде.

    Інтернет-магазин “Інтимо” бажає Вам гарного відпочинку!

    Пляжные сумки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.