Як правильно вибрати термобілизну для повсякденного носіння

Щоразу людство зі здриганням готується до холодів. Напівгодинні очікування на зупинках, поїздки у громадському транспорті і навіть вечірня прогулянка містом перетворюється на справжню тортуру, коли ви почуваєтеся некомфортно. Сучасність, проте, знайшла вихід із ситуації – це термобілизна! Синтетичне чи натуральне, воно чудово відводить зайву вологу та зберігає тепло. Раніше така білизна була доступна лише професійним спортсменам, але сьогодні вийшла на простори масмаркету. Ми розповімо про те, як вибрати повсякденну термобілизну. жіноча термобілизна

Види функціональної білизни

Залежно від виду тканини термобілизну поділяють на:

  • синтетична;
  • натуральна;
  • гібридна.

В основі синтетичної жіночої, чоловічої та дитячої термобілизни, як правило, використовують поліестер або поліпропілен у поєднанні з еластаном, спандексом, нейлоном, лайкрою. Завдяки особливому “вафельному”, гладкому плетиву або плетиву “в поздовжній рубчик” тканина не вбирає, а виштовхує зайву вологу, в результаті людина почувається тепло і комфортно. Головне завдання натуральної білизни – зберігати тепло. В його основі бавовна або дорожча шерсть (переважно елітного баранчика мериноса). Гібридне, відповідно, складається з натурального шару та синтетичного. Перший створює прошарок теплого повітря, другий – якісно відводить вологу. За функціональністю розрізняють:

  • тонке;
  • тепле;
  • повсякденна білизна.

Перша, синтетична, призначена для активних занять спортом. Наприклад, для аматорського тренування у спеку чи холоду. Друге – для тривалого перебування на холоді без руху (рибалки, полювання, торгівлі, туризму тощо). Третє, середньої товщини, підходить для щоденного носіння в холодну пору року. До складу термобілизни на кожен день можуть входити затишні бавовна, фліс, шерсть та шар функціональної синтетики.

Сучасні моделі термобілизни

Вибір термобілизни для повсякденного носіння залежить від вашого способу життя, хобі, захоплень, характеру роботи. В ідеалі краще придбати кілька моделей різних видів активності. Це більш ніж можливе завдяки широкому асортименту. Чоловіча термобілизна для повсякденного носінняце:

  • затишні бавовняні кальсони різних кольорів та моделей;

бавовняні кальсони

  • лаконічні облягаючі джемпери;

облягаючий джемпер

    • < li>

футболки

    ;

футболка

  • термошорти для теплої пори року або водних видів спорту;

термошорти

  • комплекти з принтами, вставками, лацканами.

чоловічий комплект Жіноча термобілизна на кожен день це:

    • легінси, які чудово поєднуються як зі спортивними толстовками, так і з класичними туніками або утепленими сукнями;

>

легінси

  • майки, футболки (їх можна носити в теплу пору року або як перший шар одягу);

 майка

  • стильні джемпери, які на вигляд нічим не відрізняються від повсякденного одягу;

джемпер

  • функціональні гольфи-комбідреси, які стануть незамінною річчю взимку.

гольф

Як доглядати за термобілизною

Термобілизна – не найбюджетніша річ, щоб воно прослужило вам вірою і правдою, йому потрібний особливий догляд. Функціональна білизна (особливо синтетична, яка дуже чутлива до сторонніх запахів) потребує регулярного прання. В ідеалі – це ручне прання, як варіант – делікатний режим намашинці та температура нижче 40 градусів. Агресивні засоби, що містять хлор, протипоказані, інакше тканина може втратити свої властивості. Таку білизну не можна сушити на батареї та прасувати. У прасуванні воно по суті і не потребує, тому що не меніться, не деформується і швидко набуває форми тіла. У зв’язку з цим слід уважно поставитися до вибору розміру. Легка синтетична білизна для спортивних занять має буквально ставати “другою шкірою”, а ось щоденну та утеплену білизну на зиму можна сміливо брати на розмір більше.

Де купити?

Ринкові моделі залучать вас своєю демократичною ціною, проте слід пам’ятати, що якісний термозахист не є бюджетним придбанням. Щоб не ламати голову над тим, яка білизна краща, віддавайте перевагу перевіренимпостачальникам. Більшість сучасних покупців обирають інтернет-магазини. Це швидкий, зручний та надійний вид шопінгу. Intimo.com.ua – перший магазин нижньої білизни та купальників для чоловіків, жінок та дітей. Його переваги:

  • у вашому розпорядженні найширший асортимент якісних товарів;
  • ви можете детально розглянути кожну річ, порадитися з друзями, надіславши посилання;
  • ви оформлюєте замовлення в кілька кліків, оплачуєте найбільш зручним способом і отримуєте посилку поштою або з кур’єром;
  • всі вищеописані процедури ви здійснюєте в будь-який зручний для вас час, не залишаючи робочого місця або домашнього дивана.

Сучасна мода пропагує комфорт, так що ходіть у термобілизну та робіть покупки в інтернеті! Вибирайте термобілизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.