Як підібрати зручну та красиву модель бюстгальтера

Сьогодні на ринку спідньої білизни постійно з’являються нові колекції від відомих і не дуже брендів, у кожній з яких можна зустріти таку різноманітність моделей бюстгальтерів. , що не дивно і розгубитися. Яких порад можна дотримуватися при купівлі ліфчика, щоб підібрати не просто красиву, але й зручну функціональну модель? Шкіра грудей дуже чутлива, тому, вибираючи бюстгальтер, зверніть увагу на якість матеріалу, опрацювання швів та лямок . Нічого не повинно тиснути, натирати, ширяти і дратувати ніжну шкіру.

  • Дівчата з маленькими та плоскими грудьми можутьвибирати відкриті бюстики типу «Анжеліка» на тонких лямках і жорсткій кісточці. Якщо ж за мету ставиться візуальне збільшення обсягів, то краще вибрати бюст із ущільненою чашкою.
  • бюст з ущільненою чашкою

    • Якщо ви володарка великих грудей, насамперед дивіться на крій ліфчика. Дуже важливо, щоб бюстик мав широкий каркас, чашки, що добре прикривають і підтримують груди, а також широкі еластичні лямки.

    бюстгальтер з ущільненою чашкою

    • Якщо від природи ви худенькі і навіть трохи субтильні, а груди при цьому досить важкі, дуже важливо, щоб ліф максимально рівномірно розподіляв навантаження на спину, інакше вас мучитимуть болі в хребті . Віддавати перевагу краще пружнимлямкам, цільнокроєній чашці або ліфу на кісточках.

    ліф на кісточкахліфчик на твердих кісточках

    А які моделі бюстгальтерів ідеально підходять для вашого типу фігури?

    Вибирайте ідеальні бюстгальтери за типом фігури в Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.