Різновиди моделей та чашок бюстгальтерів

Купуючи новий бюстгальтер, всі ми звертаємо увагу не тільки на модель ліфчика, але і на типи чашки, яких, До речі, існує велика кількість. Залежно від типу грудей та чи інша модель чашки сидітиме добре, підкреслюючи форми, або, навпаки, похмуро звисати, псуючи всю картину. Щоб чергова купівля ліфчика виявилася вдалою, спробуймо розібратися в різноманітності чашок та їх фасонів. верх грудей, часто бюстики пуш-ап мають чашечки демі, завдяки чому вдається створити пікантну улоговину.

бордовий бюстгальтер

Відрізняються горизонтальнимвирізом, що проходить нижче лінії погруддя. У такому ліфчику груди виглядають пишними і добре піднятими.

Чашки балконет

  • Повнорозмірні чашки

Такий ліфчик підійде для дівчат з пишними грудьми і для тих, хто хоче підібрати щільний ліф, що тягне під одяг, що облягає. Бретельки до таких чашок кріпляться ближче до центру, тому не зісковзують з плечей. >Повнорозмірні чашки

  • Контурні чашки

Ліфчики з такими чашками завжди зберігають форму. Зазвичай вони мають кісточки у своїй конструкції та додатково ущільнені найтоншим шаром спеціального наповнювача, що підтримує форму ліфа. Якщо ви хочете, щоб ваші грудивиглядала ідеально, то, вибираючи контурні чашки, ви точно не помилитеся. У таких моделях груди виглядають симетрично, більш округло та піднесено.

Контурні чашки

  • Чашки push up

Звичайно, куди ж без моделі пуш ап. Якщо ви хочете скоригувати обсяг грудей, надати своїм формам більшої сексуальності та спокусливості, сформувати апетитну улоговинку, у цьому вам допоможе ліф з чашкою пуш ап. Правда, актуальні такі моделі до чашки С, для пишних грудей навряд чи потрібен ефект пуш ап.

21.jpg”>Чашки push up

  • Чашки мінімайзери

Ліфи з такими чашками актуальні для жінок з пишним бюстом, особливо якщо вбрання складається з блузи абосорочки на ґудзиках. Чашки мінімайзери мають властивість робити груди менш опуклими і візуально меншими.

Чашки мінімайзери

  • Чашки для годуючих

Мамочки немовлят оцінять бюстгальтери для годування, які розроблені так, що мають спеціальні чашечки з серцевиною, що легко відкривається. Так можна в будь-який час погодувати малюка, не знімаючи ліфчика. src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/11/7.jpg” alt=”Чашки для годуючих” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-3534″ />

В інтернет-магазині «Інтимо» ви знайдете моделі бюстгальтерів з будь-якими типами чаш для фігур різної комплекції. Переходьте прямо зараз на сайт і приступайте до онлайн-шопінгу!

Вибрати бюстгальтер в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.