Як правильно вибрати колір купальника

Обираючи купальник, слід орієнтуватися на 3 речі: фасон купальника, тканина та колір. Це три стовпи, з огляду на які ви самостійно зможете зробити вдалий вибір. Кожна жінка мріє мати пропорційну струнку фігуру. Раніше ми докладно розглядали, яких хитрощів варто вдатися для того, щоб візуально фігура в купальнику здавалася більш граціозна і стрункішою. Сьогодні наш топік присвячений кольору купальника.

  1. Поєднання кольорів та тональності в купальнику
  2. Коліри купальників для брюнеток
  3. Який колір купальника вибрати шатенкам?
  4. Вибір купальника для блондинок

Поєднання кольорів та тональності в купальнику

Поряд із фасоном і складом тканини купальника, не менш важливу роль відіграють правильно розставлені колірні акценти. Яскраві насичені та світлі тони збільшують обсяг (варто скористатися, якщо у вас маленькі груди, вузькі стегна чи плечі). Темна гама відповідно зменшує (широкі та масивні стегна, пишний бюст, широкі плечі).

Діагональні та вертикальні лінії, смуги та принти “витягують” фігуру (практичний варіант зменшити об’єм талії, приховати зайві сантиметри на стегнах, талії та боках). Горизонтальні кольорові вставки та малюнки збільшують пропорції завширшки (вузькі стегна, вузька грудна клітка та плечі). Таким чином граючи з кольором та принтом ви зможете урівняти свої форми та пропорції.

Кольори купальників для брюнеток

Брюнеткам з темним волоссям та блідою шкірою рекомендується відмовитися від однотонних білих купальників, а також моделей темно-синіх та насичено фіолетових тонів. Шикарне темне волосся виглядає дуже ефектно з білим кольором одягу, але якщо при цьому ваша шкіра бліда – ці кольори зроблять вас бляклою, невиразною і волосся не виправить ситуацію. Вам підійдуть ніжні кольори, такі як карамель, персиковий, рожево-фіолетовий. Кольори які додадуть шкірі теплий відтінок.

На засмаглій або смаглявій шкірі навпроти – добре виглядають насичені кольори – смарагдовий, темно-синій, червоний, бордовий, малиновий, шоколадний купальники. Не бажані жовтий та світло-зелений.

Який колір купальника вибрати шатенкам?

Найскладніше підібрати колір купальника шатенкам. Адже шатенки – це не просто руді. Колір волосся у шатенок коливається від світло-каштанового до темно-русявого. Шкіра може бути як світлою, так і смаглявою. Палітра кольору очей від яскраво-зелених до карих.

Якщо ви шатенка зі смаглявою шкірою вам необхідно підкреслити її сяйво і вибирати купальники м’яко рожевих, теплих жовтих та ніжних фіолетових тонів. Також добре виглядають на смаглявій шатенці купальники кольору зерен кави або молочного шоколаду. Якщо ще у вас зелені очі – ви сміливо можете додати в свій гардероб купальники бурштинових і насичених зелених тонів.

Світлошкірі шатенки з карими очима, остерігайтесь помітних і дуже світлих кольорів. Світлі купальники додадуть шкірі блідий і болісний відтінок. Зверніть увагу на купальники коричневої та бузкової гами. Всім шатенкам не рекомендуються однотонний чорний та білий колір, можливі комбінації з цих кольорів.

Вибір купальника для блондинок

Блондинки з білою шкірою гарні в насичених і яскравих кольорах купальників. Строкаті забарвлення в індійському або східному стилі також підкреслять ніжний образ білявих красунь. Не забувайте, що купальники під колір волосся і колір шкіри – безперспективний варіант, вони тільки підкреслюють блідість і зроблять з вас невидимку. Дуже йдуть блондинкам купальники бірюзового, рожевого, бузкового, бордового кольору, кольору стиглої вишні чи червоного вина. Якщо у вас бліда шкіра – слід відмовитись від однотонних білих купальників. Також не підходять блондинкам жовтий та помаранчевий.

Усі поради досить спільні. Ви, як ніхто інший, знаєте які кольори вам йдуть, який колір набуває ваша шкіра після засмаги, як змінюється відтінок шкіри залежно від сезону. Якщо ви любите часто і кардинально змінювати колір волосся, ви напевно помітили, що той одяг, який ви носили допустимо з темним волоссям, вже не так личить, коли ваше волосся набуло червоного або рудого кольору. Усі індивідуально. Не забувайте про те, що на вибір кольору купальника впливає колір шкіри та величезну роль відіграє колір волосся. З урахуванням цього комплексу характеристик та наданих вище порад, вам буде набагато легше визначитися з кольором купальника.

Смотрите купальники в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.