Як підібрати купальник після пологів

Перша поїздка на море після народження малюка спантеличує питанням: “Який вибрати купальник?”. Відповідь на нього у всьому залежить від проблем та змін у фігурі, з якими ви зіткнулися. У цій статті ми допоможемо вам зорієнтуватися у виборі купальника після пологів.

вибір купальника після пологів

Збільшився обсяг грудей

  • Якщо після пологів збільшився тільки обсяг грудей, ви можете вибрати будь-який тип купальника: злитий, роздільний або комбінований. У даному випадку трансформація відбулася тільки в області грудей, отже варто вибирати верх купальника, що відповідає формі та об’єму бюста.

широкі бретельки та ущільненіфіліжанки верху купальника

підтримують, піднімають і фіксують груди купальники халтер

  • Верх купальника має йти з міцними широкими бретельками та ущільненими чашками , бажано краплевидної форми.
  • Відмінно підтримують, піднімають і фіксують груди купальники халтер (бретельки зав’язуються на шиї).З купальниками бандо (без бретельок) варто бути дуже акуратними.Большому бюсту необхідний верх на бретельках, інакше у самий невідповідний момент купальник може зісковзнути і оголити груди.
  • Якщо ви віддаєте перевагу окремим купальникам, зверніть увагу на поєднання халтер/бікіні, халтер/тангу, халтер/сліп.
  • Комбіновані купальники – ви зможете зробити компіляцію на власний розсуд, купивши окремо плавки та окремо верх (бюстгальтер, топ, маєчку).

Особливі плавки для комбінування купальника комбінуйте окремо топ та трусики для купальника

З’явився невеликий животик, ра стяжки або шрами після кесарева. Безпрограшний варіант в даному випадку – монокіні. Якщо ви раніше носили монокіні, вам знайомий ефект і бурхлива реакція з боку чоловіків. Монокіні вважається найжіножнішим і найсексапільнішим видом купальників.

Купальник монокіні приховує животик, розтяжки, шрам після кесарева проблемну зону живота відмінно приховує смужка тканини монокіні

Спина у монокіні відкрита, зате проблемну зону живота відмінно приховує смужка тканини, що з’єднує плавки і верх купальника. Це можуть бути широкі або вузькі стрічки, з різноманітними декоративними аксесуарами (металевими або пластиковими кільцями, пряжками, стрічок) ), різні переплетення, ажурнасітка.

Пландж - сексуальний вигляд закритих купальників з глибоким декольте

Танкіні - найзакритіший варіант роздільного купальника

  • Танкіні – найзакритіший варіант роздільного купальника. Якщо пландж, монокіні та високі плавки не можуть приховати розтяжки або шви, комплект топік+плавки (танкіні) допоможе почуватися комфортно, а небажані нюанси будуть акуратно закамуфльовані.

Поправилися на N-ну кількість кілограм, збільшилися груди, живіт і бердра Головне зберігати спокій і вибрати одну з моделей танкіні або злитих купальників. Звертайте увагу на те, щоб проблемні зони були “засекречені” (стегна, живіт, талія), а спина – відкритою. У купальнику з відкритою спиною та глибоким V-подібним вирізом ваше тіло дихатиме.

злитий купальник виправить фігуру

Злитий купальник з V-подібним вирізом і відкритою спиною

  • Беріть до уваги злиті купальники зі спеціальними коригуючими вставками на проблемних зонах.
  • Візьміть на замітку моделі з вертикальними смужками, візерунками та малюнками, що моделюють і візуально витягають фігуру.
  • Якщо вибираєте однотонні купальники, віддайте перевагу купальникам темних тонів.

вибираєте однотонні купальники темних тонів

  • Якщо вам подобаються різнокольорові купальники зверніть увагу на двокольорові моделі. Темний тон візуально стрункіш, світлий – збільшує форму. Якщо у вас сильно погладшали стегна, а груди порівняно невеликі – вибирайте злитий купальник зі світлим верхом (це може бути непросто однотонний яскравий колір, але і малюнки) і темним однотонним низом. Якщо груди великі, а стегна вузькі – вибирайте варіант навпаки, темний верх та світлий чи яскравий низ. Яскраві або світлі кольори та малюнки відволікають увагу від проблемних зон, темні однотонні кольори – приховують зайві сантиметри. У випадку з танкіні звертайте увагу на чашечки та брелоки на топіці, а також на форму плавок. Добре, якщо вони на 3/4 або повністю приховують сідниці, це можуть бути бікіні, сліпи і так далі.

злитий купальник суім-дрес

  • Якщо стегна досить масивні, зверніть увагу на злиті купальники суім-дрес, які являють собою два в одному – купальник і сукня.
  • Не забувайте, що проблемні зони ви завжди можете приховати допоміжними аксесуарами >: туніками, парео, сарафанами, спідничками.

< br/>

Смотрите купальники в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.