Як правильно носити пояс для панчох

Пояс для панчох, ймовірно, має таку ж сексуальність, як і самі панчохи, а в сумі аксесуари досягають ефекту водневої бомби. Дивна річ, як тільки жінка одягає панчохи з поясом, вона інстинктивно стає хижачкою, яка має невидиму зброю, готову вразити наповал. Тут навіть не виникає питання про те, чи варто надягати панчохи з поясом. Скоріше актуальне питання: “Як їх носити?” З низки причин слід сказати, що панчохи з поясом аксесуар не для повсякденного життя. Це атрибут для близьких інтимних відносин, готовий зробити їх ще гарячішим і хвилюючим. Для багатьох жінок носіння пояса з панчохами є певним випробуванням. Наші поради допоможуть правильно вибрати, носити пояс, і відчувати при цьому мінімум дискомфорту.

пояс з панчохами

Ви можете купити пояс разом із панчохами чи окремо. Якщо ви купуєте пояс окремо,обов’язково візьміть на примірку панчохи. Трусики носять як поверх пояса, і під ним. Як рекомендація, одягайте трусики на пояс – це практично і актуально, як для інтимних стосунків, так і для повсякденного життя, якщо ви плануєте носити його щодня. Варто відзначити, що не всі пояси дозволяють це зробити. Все залежить від вашого вибору та рівня комфорту. Тому під час приміряння спробуйте 2 варіанти – трусики під пояс і поверх нього, приміривши вибирайте найбільш прийнятний та естетичний варіант.

оптимальна модель пояса – пояс із чотирма підв’язками. Вийміть пояс із упаковки та перевірте застібку, яка фіксується на спині в районі талії. Одягніть пояс, застебніть на спині і обережно розправте його. Панчохи з’єднуються з поясом за допомогою підв’язок, це можуть бути стрічки або гумки. Підв’язки мають бути міцними та водночас еластичними. Підв’язки мають спеціальні кліпси (кріплення), які фіксують панчохи. Віддавайте перевагу металевим кліпсам. -dlja-chulok-02.jpg”>

Пристебніть пояс до панчох. Пристібаючи тримайте кліпсу перпендикулярно краю панчохи. Кліпса повинна надійно фіксуватися і не ковзати панчоху. Пристебнутий пояс повинен щільно прилягати до стегон та талії, ніде не скручуватись і не сповзати. Потім відрегулюйте підв’язки, попереду вони повинні бути трохи коротшими, ніж ззаду. Зверніть увагу, підв’язки повинні лежати рівно і не перекручуватись. Одягнувши пояс і панчохи рухайтеся. Він не повинен завдавати дискомфорту, бути тісним або тиснути в районі талії. Якщо почуття дискомфорту вас не залишає, приміряйте іншу модель. Якщо ви одягаєте панчохи з поясом під облягаючу сукню або спідницю найкраще вибирати гладкий безшовний пояс для панчох. Таким чином він буде невидимий неозброєним поглядом, що є правилом гарного смаку. Панчохи та пояс вибирають контрастні або в тон. Пояс може бути декорований мереживом, камінням, бантами та стрічками. Цевже справи смаку та вашого настрою.

пояс та панчохи підкреслюють вашу красу та сексуальність

Головне призначення поясу та панчоху підкреслити вашу красу та сексуальність. Тому пояс повинен імпонувати решті аксесуарів вашої спідньої білизни та жіночого туалету. Нижня білизнакомплекс має поєднуватися за колірною гамою і в свою чергу має гармонувати з кольором верхнього одягу: сукні, спідниці і вашим чином в цілому. Це не означає, що все має бути монохромним, кожен колір має прірву відтінків і може поєднуватися з іншими кольорами. Важливо знайти золоту середину. Тому не поспішайте, вибирайте з розумом та приділіть вибору достатньо уваги. І пам’ятайте, правильно підібрані панчохи з поясом завжди були і залишаються тією вишнею, яка є неодмінною прикрасою для смачного десерту. Ви знаєте про що ми. 🙂

Смотрите пояса для чулок в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.