Як правильно підібрати корсет

Весільні корсети, декоративні корсети, строгі корсети, еротичні корсети, атласні, лляні та шкіряні корсети. Стільки пропозицій – голова кругом. Щоб звузити пошук, пропонуємо визначитися з основними моментами. Вибір моделі корсета залежить від 3 факторів: ціль і частота експлуатації, розмір і еластичність корсета, тип фігури .

Весільний корсет

Мета та частота експлуатації Для початку варто визначитися з метою та частотою носіння. Якщо це корсет на кожен день, наприклад робочі будні – це може бути корсет на голе тіло, якікомбінується з піджаком, або корсет, як верхній одяг, наприклад, на сорочку. Якщо ви плануєте одягати корсет часто, рекомендуємо заглянути у свій гардероб, звернути увагу на речі, з якими ви поєднуватимете корсет, на їх колір, форму та інші нюанси, і вибрати модель корсета, яка пропонує найбільше поєднання варіантів з одягом у вашому гардеробі. Також це вам допоможе визначитися з типом корсета. Корсети класифікуються за типом: корсет-пояс (вдягається на область талії і виглядає як широкий пояс), корсет під груди (корсет з відкритими грудьми, йде від стегон або талії), високий корсет або корсет на груди (закриває груди, може йти від талії або стегон; у свою чергу він може бути балконним, тобто без бретелів або йти з бретельками). span> Корсети-пояси та корсети під груди в більшостівипадків носять поверх одягу. Дані види корсету стягують і акцентують увагу на талії. Якщо ви плануєте одягати корсет на сорочку, можна вибрати сорочку з високим коміром, широкими 3/4 або довгими рукавами або короткими рукавами-ліхтариками. Гладкі високі корсети відмінно поєднуються з піджаками, їх основне завдання зробити осиною талію і підняти груди.

Гладкий корсет

Розмір та еластичність Багаторекомендують вибирати корсети на 1-2 розміри менше, але це спірне питання. Щоб підібрати “затишний” розмір корсету, слід звертати увагу на його еластичність та індивідуальні особливості вашого організму. Якщо корсет виконаний з еластичної тканини, що добре розтягується – слід вибирати корсет на розмір менше. У еластичних корсетів ефект, що стягує, виражений слабше, ніж у корсетів з нееластичного матеріалу. Еластичні корсети більше виконують функцію легкої корекції, простіше кажучи – вони підкреслять фігуру, але не впораються із завданням капітальної трансформації. Є корсети, виконані з нееластичного матеріалу, вони можуть йти зі шнурівкою або без, а також мати жорсткий каркас, в даному випадку краще вибирати розмір розміром.

Якщо ви ставите перед собою завдання складного моделювання тіла, тоє максимально “стягнутися”, зверніть увагу на моделі зі шнурівкою, де можна експериментувати з акцентами і вручну підігнати корсет на свій розсуд. Також у цьому випадку вам вдасться уникнути незручності зі швидким схудненням або набором зайвих кілограмів.

корсет з нееластичного матеріалу

Тип фігури Залежно від типу фігури пропонуємо вам характеристики корсетів, які допоможуть вам визначитися з вибором. Тип фігури – груша. Для цього типу фігури характерні невеликі груди, тонка талія, вузькі плечі та округлістегна. Тут усю увагу слід сконцентрувати на верхній частині тіла. Так як нижня частина більш масивна, врівноважимо пропорції і виберемо корсет з акцентами на грудях. Це можуть бути високі корсети з філіжанками push-up і глибоким декольте, а також моделі з об’ємними деталями в області грудей (рюшики, мережива, декоративне каміння, стрічки, металеві заклепки). Тип фігури – перевернутий трикутник. Відмінні риси: великі груди, широкі плечі, вузькі стегна і відсутність талії. Тут увага сконцентруємо на нижній частині тіла від талії до стегон. Тобто акценти та аксесуари мають бути в області стегон. Корсет в даному випадку допоможе зробити талію точеною та стрункою, візуально збільшити стегна і зрівняти з плечима. У випадку з високими корсетами, відмовтеся від будь-яких аксесуарів на верхнійчастини моделі. Тип фігури – прямокутник. Для цього типу фігури характерні однакові пропорції – талія, стегна, плечі та груди – силует нагадує форму прямокутника. Один із типів фігури, володарки якої в першу чергу повинні звернути увагу на такий одяг, як корсет. За допомогою якого можна змоделювати фігуру на власний смак. Все просто, в першу чергу тягнеться талія і фігура перетворюється на пісочний годинник – піднімається і візуально збільшується груди, стегна стають округлішими. Тип фігури – пісочний годинник. Власниць даного типу фігури можна сміливо назвати щасливицями. Пропорції правильні – великі груди, вузька талія, пишні стегна. Корсет підкреслить Вашу фігуру. Талія буде стрункішою, а пропорції ще витонченішими

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.