Як купити в Інтернеті білизна мрії і не збожеволіти

Іноді я просто ненавиджу консультантів у магазинах білизни. Таке відчуття, що їх навчають у спеціальних школах шкідників. Ну, от приходьте ви, скажімо, до магазину за сорочкою. І ви знаєте, що потрібна вам саме чорна віскозна сорочка. Максимум з малесеньким червоним бантиком на грудях.

А в результаті ви стоїте в примірочній з комбінашкою в моторошних трояндочках зі 100% поліестеру – несмачному на вигляд і абсолютно «пластмасовому» на дотик. І думаєте: «Якого біса?» Все просто: завдання продавця, якщо немає товару, який ви шукаєте, втюхатиме вам те, що є. А вам природна тактовність не дозволяє надіслати його кудись подалі. А саме — на склад, за нормальною білизною.

Ще один варіант — тікати з магазину. Куди? Та ось хоча б у мережу. Про зручність інтернет-магазинів пишуть і говорять багато хто. Пронедоліки, втім, теж. Давайте розглянемо і те, і інше.

У пошуках ідеального клону

Як зробити так щоб білизну, куплену онлайн, гарантовано вам підійшло? А ніяк, дадуть відповідь скептики. І помиляться. Напевно, у вас є бюстгальтер або комплект певної фірми, який сидить на вас так добре, що ви навіть вважаєте його «щасливим». Ось і вирішення проблеми. Просто пишете в пошуковий рядок потрібну торгову марку, назву моделі (наприклад, «Соковита вишенька-33») і переглядаєте асортимент кольорової гами.

До речі, оптимальний варіант для лінивих. Ваша покірна слуга знає, що каже: у шафці з білизною урочисто лежать однакові бюстики шести різних кольорів.

червона білизна

І ложка дьогтю: якщо білизна, що вам сподобалася, шикарно виглядає на фото в каталозі, це зовсім не означає, що воно так само сяде на вас . Справа, звичайно, не як сам товар, а в параметрах моделі. Усі ми різні, як не крути. До того ж фотографи при зйомці застосовують деякі хитрощі. Наприклад, дівчата піднімають руки, щоб вигідно показати зону декольте. Або картинно відстовбурчують попку, щоб підкреслити сідниці. Так що, або самі піднімайте руки і «відстовбурюйтеся», або змиріться, що ваша модель сидітиме трохи по-іншому. І так, якщо білизна навіть на фото виглядає так собі, подумайте, чи варто вона взагалі вашої уваги.

бузкова білизна

< span class="text-bold">У своємутемп

Одна з головних переваг онлайн-покупок – вам не доведеться цілий день роз’їжджати по магазинах (у особливо примхливих пошуки потрібного бюстгальтера взагалі можуть зайняти тиждень!) А якщо ви щаслива володарка нестандартної фігури, готуйтеся щонайменше разів п’ять почути: «Та ви на свій обсяг взагалі нічого не знайдете, тому беріть, що дають!» В принципі, на сайті ви також можете проторчати цілий день. Тільки зі значно більшою продуктивністю.

Самі поміркуйте: у пошуках потрібного вам бренду можна відкрити сторінки відразу кількох інтернет-магазинів. А паралельно ще загуглити відгуки про конкретні моделі на жіночих форумах. Наприклад, не кожен офлайн-продавець скаже вам, що легендарні бюстгальтери Wonderbra та італійські Leilieve трохи маломіряться. Тому, якщо з першої спроби ви не вмістили свої«скарби» у звичний 85В, не поспішайте кидатися до ваги. Просто візьміть розмір побільше.

Фільтруємо з розумом

Серед жінок бувають і ті, хто віддає перевагу чоловічому стилю покупок. У сенсі “прийшов, побачив, купив”. Якщо ви знаєте, що вам потрібно, просто вибирайте категорію, наприклад, «Комплекти білизни» або «Трусики». А там уже нехай у вас розбігаються очі від асортименту. Втім, адміністрація багатьох магазинів подбала і про це, підключивши різні фільтри. Колір, розмір, матеріал, торгова марка… Особливо просунуті адміни налаштовують пошук відразу за всіма можливими параметрами. Наприклад, такий детальний пошук є у магазині «Інтимо»(//www.intimo.com.ua/catalog/5/). Леопардовий пуш-ап 75D? Так будь ласка! Коричневий балконет на 85С? Взагалі не питання (враховуючи, що оффлайн зараз білизна пристойного коричневого відтінку вдень з вогнем не знайде).

Леопардовий пуш-ап

А крім бюстгальтера?

Якщо ви ставитеся до категорії перестраховиць, в інтернет-магазинах ви все одно знайдете, чим порадувати себе. Наприклад, трусики в мережі вибирати набагато легше, ніж бюстгальтери. Достатньо пам’ятати свій розмір і знати, що стовідсоткова синтетика це не здорово. Ще простіше купувати пояси для панчіх, підв’язки та інші пікантні штуки. Достатньо лише почитати докладну інформацію про матеріали та фірму-виробника. Щоправда, там є свої нюанси, але про них ми поговоримонаступного разу.

панчохи

Особливості примірки: уява чи кур’єр?

Сама процедура купівлі, як правило, проста. Дивіться, складаєте у віртуальний кошик, потім оформляєте замовлення, вибираючи форму оплати та доставки. Складніше вирішити питання із приміркою. На відміну від наших чоловіків, нам уявити себе в білосніжному пеньюарі або червоних стрінгах явно недостатньо. -11-367×550.jpg” alt=”бежева нижня сукня” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5384″ />

Щоб вирішити проблему з віртуальною приміркою, консультанти передбачили таку фішку як онлайн-примірювальна. Вона працює за принципом ігор-одевалок. Пам’ятаєте, ми у дитинстві приміряли сукні на паперових ляльок? Тутпринцип той самий, тільки в 3D і з білизною. Таким чином ви матимете хоча б приблизне уявлення, як сидить той чи інший комплект. Щоправда, якщо ваші параметри сильно відрізняються від модельних, ви знову ж таки будете в прольоті.

Загалом, безпрограшний варіант — це примірювальні з виїздом додому. У погоджений час кур’єр привозить вам кілька вибраних речей (у різних магазинів кількість може змінюватись від 10 до 65). Ви спокійно все це міряєте та вибираєте. Зрозуміло, послуга платна. Окремо заплатити доведеться і в тому випадку, якщо ви не купите нічого з того, що ви доставили. Але щось мені не віриться, що ви зможете утриматися від покупки. Зрештою, ми тут усі з вами ті ще модниці!

Вибирайте та експериментуйте! Вдалих покупок!

Ваша Капризуля

>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.