Помилки жінок про нижню білизну. Частина 2

Продовжуємо екскурс у світ жіночих помилок про білизну. Як і обіцяла, сьогодні викриваємо другу порцію найнесподіваніших фактів білизни. Поїхали!

1. Найвірніший спосіб зняти ліф – перекрутити його на торсі, розстебнути і, власне, зняти. А ось і ні – ви, найімовірніше, знімаєте бюстгальтер неправильно все життя. Насправді потрібно розстебнути його ззаду, акуратно витягнути руки з бретелів і зняти. От і все. А ось перекручуючи, щоб розстебнути ліф спереду, або витягаючи бюстгальтер через рукав, ви скорочуєте життя свого паралонового (чи не дуже) друга. Тканина розтягується, бюстгальтер же втрачає форму, а тому гірше підтримує груди. -lifchik2-1.jpg” alt=”застжека” width=”500″ height=”332″ class=”aligncenter size-full wp-image-5362″ />

2. Бретели потрібно носити виключно «прямо», що б ви не одягалиповерх ліфа. Є мільярд способів сховати бретели, що набридливо стирчать, від чужих очей. Найпростіший — вдягнути їх навхрест. width=”381″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5363″ />

Є також будь-які затискачі, якщо перший спосіб здається вам занадто примітивним.

чорні шлейки навхрест

А ще ви можете придбати спеціальні ліфи , докладніше про це читайте тут.

3. Мереживні трусики із синтетичної тканини — найкраща у світі білизна. Не все так просто, адже якісна спідня білизна, яку ви плануєте купити на «кожний день», має складатися з 80% бавовни та 20% еластану. Справа в тому, що інакше навітьнайулюбленіші ваші трусики швидко набудуть не найбільш прийнятного вигляду.

мереживні трусики

4. Купуючи еротичну білизну, чоловік насамперед робить подарунок самому собі. Складно посперечатися з цим фактом на всі 100%, але більшою мірою чоловік таким чином намагається таки для вас. По-перше, вони переконані, і не безпідставно, що гарна та якісна білизна — це найкращий подарунок. По-друге, це презент, який дозволить вам розкритися (і в прямому, і в переносному значенні) і приміряти на себе новий образ.

еротична білизна

5. Під білі штани потрібно одягати білі трусики. Мабуть, найпоширеніша помилка. А насправді, під білий одягслід підбирати білизну, увагу, тілесного кольору! Погодьтеся, біле буде помітно значно більше. Ідеально буде, якщо обрана білизна, до того ж, буде безшовною. .jpg” alt=”білі штани” width=”413″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5367″ />

6. Красиву нижню білизну варто одягати тільки у свята, а в холодну пору року її носити взагалі безглуздо. Ці твердження я взагалі вважаю обурливими, адже не треба чекати на особливий день — щодня вже особливий. Навіщо складувати гарну білизну, якої ви нібито недостойні у повсякденному житті? Прикрашайте сірі будні, і тоді вони не будуть такими вже й сірими. Перевірено.

кольорова білизна

7. Білизна потрібно носити виключно в комплекті. Таке собі правило гарного тонуу носінні білизни, особливо на вихід. Дійсно гарний комплект спідньої білизни виглядатиме виграшно, але ситуації бувають різні. Іноді може підійти тон (коли верх і низ різного кольору) чи фактура. Однак сучасний світ підготовлений, здається, до всіх випадків життя: багато брендів випускають комплекти білизни, де його складові виготовлені з різнофактурних та різнокольорових тканин. І не потрібно грати в «Збери сам».

550×335.jpg” alt=”чорні варіанти білизни” width=”550″ height=”335″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5370″ />

8. Силіконові бретелі – найкращий варіант для відкритих нарядів. Мені здавалося, що це вже давно моветон, але величезна кількість «невидимих» бретельок на дівчатах мого міста, які просто-таки кидаються тобі в очі (це я про бретельки) доводить протилежне. 21 століття на подвір’ї, викиньте їх та забудьте! На допомогу та ж стаття, що я вже кидала зверху, – про білизну для найвідкритіших нарядів. У дрібницях суть, не забувайте про це. width=”450″ height=”504″ class=”aligncenter size-full wp-image-5371″ />

9. Панчохи та пояс для панчох разом із корсетами — пережиток минулого. По-перше, панчохи з поясом – цечудова альтернатива колготкам, коли спекотно. А корсети – найкращий засіб для ідеальної постави та осиної талії. А якщо все в тандемі — відбою від залицяльників у вас не буде цього дня/вечора — 100%. Та й жіночно це, плюс чоловікам подобається. Так що моє категоричне «ТАК!».

10. Нижню білизну потрібно носити так, щоб її не було видно. Теж залежить від ситуації. Якщо це буде доречно, то білизну часом можна цілком спеціально демонструвати. Популярні нині білизняні кофти, топи-бюстьє і сукні-аля нічнушки — найкраще тому підтвердження.

-550×413.jpg” alt=”топи бюстьє” width=”550″ height=”413″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5373″ />

11. Якісна гарна спідня білизна влетить вам у копієчку. Зовсім не погодитись не можу,адже багато брендів зі світовим ім’ям не соромляться ставити надхмарні ціни навіть не на найкращі свої комплекти. Але, по-перше, ніхто не скасовував знижки та розпродажі. По-друге, існує багато виробників білизни середнього цінового сегмента, які випускають не менш гарну білизну, ніж їх іменитіші колеги. По-третє, онлайн-шопінг – це безліч переваг, одна з яких – нижчі ціни. В Інтернеті можна «відхопити» навіть якийсь ексклюзивний комплект за дуже привабливою вартістю — то чому б цим не скористатися? А Інтімо завжди на варті найкращих цін і самої трендової білизни — це ви, я впевнена, вже й так знаєте. неправильною», якщо того вимагає ваше его та спідня білизна під одягом. Успіхів!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.