Гід нижньої білизни. Що приховують трусики-шортики?

Довгий час жіночі журнали писали, що жінка може виглядати спокусливо тільки в найменших трусиках. Чим менше тим краще. А закрита білизна дає чоловікам зрозуміти, що дамі все одно, як вона виглядає. Насправді це одночасно і правда, і ні. Доведу вам це на прикладі популярних зараз трусиків-шортиків.

Назва моделі говорить сама за себе: такі труси прикривають і стегна, і сідниці (іноді майже повністю), і навіть верхню частину ніг. За нинішніми мірками цей фасон настільки пристойний, що можна навіть вийти на балкон з чашкою кави — і ніхто нічого зайвого не подумає. Якщо, звичайно, зверху на вас такожбуде щось надіте. Шорти – шорти і є.

З одного боку, бодіпозитивні тенденції дісталися і до білизни. З двох моделей трусиків покупки у магазині виберуть ті, в яких їм буде насамперед зручніше. З іншого боку, це зовсім не означає, що жінка в таких трусах на себе, як кажуть, забила. Справа якраз у тому, вона, як і раніше, піклується про себе, і навіть більше, ніж ви можете подумати. Просто їй цікаво виглядати не тільки бити чоловіків наповал, а й бути красивою для себе самої.

До того ж труси-шортики можуть мати як буденний вигляд, так і «парадно- вихідний» – все залежить відматеріалу та від фантазії дизайнера. Наприклад, шортики, зшиті повністю з мережива автоматично зараховуються до розряду спокусливої білизни, хоч вони закривають більше, ніж показують.

Гладкі еластичні моделі стануть у пригоді шанувальницям спорту. А якщо модель безшовна, то її можна буде одягнути навіть під офісну спідницю-олівець.

Види шортиків

Cami shorts – мають вільний крій і трохи розширюються донизу. Такі шортики можна побачити в піжамних комплектах, найчастіше з шовку або віскози. Але для любительок підвищеного комфорту трапляються й окремі трусики. Цю модель можна одягнути, наприклад, під широкуспідницю чи вільні штани-кюлоти. І, звичайно ж, це відмінний варіант для носіння будинку – неважливо, відпочиваєте ви або працюєте на «віддаленні».

Боксери (boxers) — ця модель прийшла в жіночий гардероб для білизни з чоловічого. Спочатку їх носили боксери на рингу, потім — льотчики та військові, а пізніше ці труси «пішли в народ».

Але якщо чоловіча версія є вільними трусами на широкій гумці, то для жінок боксери трансформувалися в облягаючі шортики.

{“linkDestination”:”custom”} –>

Посадка у нихможе бути стандартною або заниженою. Обидва ці варіанти дуже комфортні в носінні, ваш вибір залежить тільки від моделей джинсів і спідниць, які ви зазвичай носите. Але про всяк випадок варто носити боксери під вільніший одяг, щоб уникнути конфузів з поясом, що виглядає, і лініями білизни, що просвічують крізь лосини або приталені літні штани.

Французькі трусики (French knickers або tap pants) — більш жіночний різновид шортиків, виготовлений з шовку або атласу, як правило, з мереживним оздобленням внизу. Незважаючи на те, що просторим кроєм “французи” нагадують боксерки, з’явилася ця модель набагато раніше (і дуже далеко від рингу). Вважається, що такітрусики з’явилися в 30-х роках 19 століття – їх із задоволенням носили танцівниці канкан (у тому числі під час виступів). Нинішні French knickers майже не відрізняються від своїх вінтажних побратимів. Хіба що став ширшим асортимент тканин і кольорів.

< img src="https://lh3.googleusercontent.com/_l08jVMF9XBuv_Ap10v1iDqR9w9tjbXpnc8ZA4CML8Bz-NFm_AOvY8_NbCBDjK8H__SYCuKRKlwxFC2cGlxqabpbfM9U4JmTXrezcqChP_StB90EvizyGpPKzDIAfyyZbQ3TI0M" alt=""/>
< Бойшортс (boyshorts або boyleg) — незважаючи на «хлоп'яче» виглядають дуже жіночно. Ця модель має традиційно широкі боковинки, так що вони закривають стегно повністю. При цьому відкритою залишається лише невелика частина сідниць (приблизно до 30%). До того ж, бойшортс на відміну від чоловічих прототипів мають низьку талію. І це не кажучи вже про яскравість кольорів і всіляку обробку у вигляді мережив і бантиків. Ну, а гладкі моделі без обробки можна одягати навіть під помірно обтягуючу сукню.

Мабуть, із небагатьох суто жіночих варіантів — шортики-стрінги. Це, так би мовити, гібрид на стику двох моделей. Головна відмінна риса – відкриті сідниці і задня частина вниз переходить у вузьку смужку. І це при тому, що боки досить широкі, а талія низька. Виходить розумний компроміс між зручністю та бажанням бути «завжди сексі». Втім, у цій моделі ви будете «сексі» за замовчуванням — інакше просто не вийде!

Як бачите, є безліч варіантів як прикрасити себе, одягаючи закриті трусики. Крім того, не всі різновиди цього фасону виглядають так безневинно і консервативно. Тут ви можете зустріти і сітку на стегнах, імереживі вставки на сідницях.

Ну, а пік сезону — отвір трохи нижче талії, іноді прикрашений кокетливими гудзиками або бантиками.

Суворий, бешкетний, спортивний чи спокусливий – який образ на сьогодні ви задумали? Незалежно від відповіді, потрібну білизну ви знайдете в каталозі «Інтимо».

< !-- /wp:paragraph -->

Вдалих покупок,
Ваша Капризуля

Красивые трусики шортики:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.