Що піднімає бюстгальтер Push-up?

Вкладки push-up допомагають отримати чоловіка в чоловіки за пару хвилин. У моїх знайомих з маленькими грудьми на пляжі злетів верх від купальника саме з такими доповненнями. Та вголос прокоментувала: що за вітер, просто з грудьми, купальник зриває. Хлопця, який загорів неподалік, довелося відпоювати водою — він мало не задихнувся від сміху. Підсумок: ця парочка щаслива у шлюбі вже два роки. Але пуш-апи знайома все одно носить — мабуть, на щастя. Що ж являють собою ці «талісмани»?

Класичний — секрет тут криється виключно у формі чашки, яка притискає груди з боків, піднімаючи і зрушуючи її до центру. Знімних вкладок до цієї моделі не передбачається. Така модель – оптимальний вибір для дівчат із широко розташованими молочними залозами. Але є й особливість: для мінімальної «коректури» і груди має бути мінімум розміру B. В іншому випадку на вас чекають порожнечі в «відхідних» чашках.

Подвійний push-up – назва говорить сама за себе: принцип дії бюстгальтера той же, але збільшувати він буде сильніше. > – це якраз варіант збільшує моделі. Подушечки тут вшиті під підкладку і не передбачає доповнень.

Push-up 3D — модель із регульованим обсягом. Тут у кишені можна покласти вже більше однієї подушечки.


Плюси та мінуси

Звичайно, медики не радять захоплюватися «пушами» і носити їх щодня, так постійне здавлювання молочних залоз може травмувати ніжні судини. Але моделі з push-up мають і безумовні переваги. Насамперед, це візуальні ефекти. Такі ліфи дозволяють у найкоротші терміни одразу і покращити форму, і збільшити об’єм грудей. Крім того, носіння цієї моделі запобігає обвисанню.–>

< img src="https://lh4.googleusercontent.com/LYldKiBbsiNomfbL0MXpe8DPUXPzdxQc1RzlS9v5uvlIdKGEVtAlkkZ-_svBmJ_xkfiocEzQ59TjIZLZNclpziPWH4-ZqrA5j1Ycuzt5IzDvIYIgjErW5n5gbGUgwFf0G3pFNw4" alt=""/>

А ще «чарівними вкладками» сьогодні постачають бюстгальтери майже будь-якого типу: з пуш-апом випускають і балконети, і планж, і «анжеліку». Ці моделі ви вдосталь знайдете як на вітрині шоуруму, так і в онлайн-каталозі. І щось з асортименту обов’язково підніме вам настрій.

Вибирайте із задоволенням, <
Ваша Капризуля.


Самый большой каталог бюстгальтеров с Push up

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.