Гід з білизни. Що спільного у бюстгальтерів «анжеліка» та балконет?

Коли вперше надягаєте такі бюстгальтери, то з незвички можете відчути себе неодягненими. Але розібравшись, у чому особливість, ви обов’язково поселите ці моделі в гардеробі. Мова про «анжеліків» і балконети, які одночасно підтримують, провокують та спокушають. Побачивши їх поруч на вітрині, ви здивуєтеся: хіба це не те саме? Відповідь вас здивує: і так, і ні!

Декольте як у кіно

Пік популярності «анжеліки» припав на 60-ті роки, коли в прокат вийшла гучна кіносага «Анжеліка — маркіза ангелів» із Мішель Мерсьє у головній ролі. Стиль спокусливої блондинки взяли за зразок багато жінок, не забувши про сукні з вирізом. А до таких нарядів були просто необхідні стало підходящібюстгальтери.

З першого погляду може здатися, ніби груди в «анжеліці» майже оголені. Але це лише ілюзія, яку створює вузька верхня частина чашок, вужча ніж нижня. Стратегічний «захід знизу» зорово збільшує форми, а також прибирає молочні залози до середини, утворюючи спокусливу улоговину.

Спору для грудей створюють також:
– укорочені кісточки – вони забезпечують прилягання до тіла

– широка корсажна стрічка знизу — вона не дає ліфу з’їхати.

>

Візуальнезбільшення грудей досягається і рахунок широкого розташування бретелей. Такий дизайнерський трюк відкриває велику ділянку шкіри, що зручно для блуз та суконь з широким, у тому числі фігурним вирізом. Часто лямки роблять ще й знімними, тому модниці можуть не сковувати себе у виборі одягу.

«Анжеліка» вважається базою, оскільки найбільше нагадує бюстгальтер із класичними чашками. Якщо точніше, він закриває більшу площу грудей, ніж інші різновиди. А їх набагато більше: крім балконету, є ще корбей та брасьєр. І з них один провокаційніший за інший. Зупинимося на цих фасонах докладніше.

Балконет(balconette bra або balcony bra) Назва цієї моделі перекладається з французької як «балкончик». Від базового фасону балконет відрізняється специфічною формою чашки. Вона закриває приблизно 60% грудей, а лінія декольте пряма. Простіше кажучи, ви не так одягаєте ліф, скільки вкладаєте свій бюст на ефектно прикрашений тканинний балкончик з каркасом.

Є також варіанти з додатковими подушками push up.

Корбей (corbey bra)

У цій моделі лінія чашок йде по діагоналі до центру, що дозволяє носити максимально глибокий подовжений виріз. На користь декольте працює і перемичка між чашками – вона може бути дуже тонкою, або виконаною з напівпрозорого матеріалу, наприклад, сітки або мережива. Іноді дизайнери додаютьдругу перемичку, яка додатково збирає груди до центру, а також створює цікавий візерунок. , не знімаються: без них підтримуюча функція бюстгальтера зводиться нанівець.


Брасьєр (Brassiere bra)

Найпровокаційніший з усіх видів «анжеліки». Груди тут прикриті наполовину – верхня кромка проходить майже впритул над сосками. Ще одна особливість – досить широка перемичка між чашками. У деяких випадках вони взагалі не виділяються, і здається, щогруди просто перехоплені суцільною стрічкою.

< !-- wp:image {"linkDestination":"custom"} -->
< !-- /wp:image -->

Часто на брасьєрах можна побачити величезну кількість декору у вигляді стрічок, бантиків і навіть фігурних строп. Ці елементи як би компенсують мінімальну присутність бюстгальтера на тілі. Модель розрахована на пряму та безкомпромісну спокусу — а з таким ступенем відкритості інакше й не вийде!

Як вибрати «анжеліку» та Co

А ось балконет через особливості крою більше підійде жінкам з невеликими грудьми, зокрема широко посадженої. Жінкам з формами в такій моделі буде важкувато: специфічна чашка просто не втримає ваше «надбання».

>
< !-- /wp:image -->

Але найпідступніший у плані посадки — брасьєр, який навіть будучи за розміром справляє враження тісного. Тут потрібно довіряти тактильним відчуттям більше, ніж зоровим. Якщо бюстгальтер щільно сидить під грудьми, і при цьому не тисне і не сковує рухів, ви знайшли те, що потрібно. Якщо ви ризикнули купувати таку модель в інтернет-магазині, звертайте увагу на опцію примірки. Така можливість є в «Інтимо»: кур’єр може привезти вам до 7 речей на вибір.<

Бажаю вам вдалого шопінгу та погоди, досить теплою для глибоких декольте!

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.