Гід з білизни. Справжній класичний бюстгальтер – який він?

«У гардеробі кожної жінки має бути класичний бюстгальтер» – з цієї фрази починаються поради багатьох модних консультантів. Але білизняна різноманітність зараз настільки велика, і мода змінюється так часто, що ми мимоволі починаємо забувати, який саме з тих десяти ліфів на вітрині. =15,16″>можна вважати справжньою класикою. Що ж, розбиратимемося.

Скромність і підтримка

Від інших різновидів «верху» класичний бюстгальтер відрізняється універсальністю та непомітністю. Вибираючи такий фасон, жінка дбає насамперед про свою зручність. У неї немає завдання полювати на шанувальників агресивної сексуальності та горезвісної улоговини. Чашки у«класики» закриті, формовані – вони поступово охоплюють молочні залози з усіх боків (ніби обіймають). Тонкий вкладиш мінімально коригує форму грудей та приховує соски. Завдяки цьому бюстгальтер підходить володаркам будь-якого типу грудей.

< a href="https://www.intimo.com.ua/goods/10002/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">

<-->

В Бюстгальтери найбільших розмірів бретелі, як правило, ширші. Для швидкості пошуку варто відразу вибирати фільтри «особлива підтримка», «plus size» тощо. Особливо багато таких моделей ви знайдете в лінійках латвійського бренду Rosme та італійського Leilieve.

Постійно в моді

Однозначна перевагакласичного бюстгальтера – широкий спектр поєднання з одягом. Цей фасон за замовчуванням мінімальний, він не виглядає з-під одягу, не просвічує — випадково чи навмисне. Загалом, ця деталь стає акцентом повсякденного образу. Такі моделі часто шиють із гладких матеріалів — будь то бавовна, модал, поширене поєднання поліаміду та еластану і навіть суміші з натуральним шовком у складі.

Якщо тканина сама по собі виглядає досить ошатно – наприклад, за рахунок принта або цікавої текстури – то такий бюстгальтер навіть не потребує декору.

Наприклад, шовкові моделі спочатку вважаються елітними, «для особливого випадку». Але чому б і в будній день не потішити себе ніжним дотиком білизни до шкіри?

-block-image”>

Але, звичайно, з кожного правила бувають винятки. Ряд фірм навіть традиційні моделі постачають химерним декором на кшталт рельєфної вишивки або мереживних вставок. /wp:paragraph –>

Найзвичайнішою «класичною класикою» вважаються моделі чорного і тілесного кольорів. Ці дві моделі — must have, тому що за бажання можна обійтися двома цими кольорами: чорний під темний одяг, тілесний — під світлі та напівпрозорі речі.

До вибору останнього відтінку варто підійти особливо ретельно: з позначкою «nude» або «тілесний» у продажу зустрічаються бюстгальтери бежевих, рожевих і навіть сірихтонів.

Зупиняйтеся на тих, які найкраще гармоніюють із кольором вашої шкіри. Звичайно, у звичайному магазині такий трюк повторити легше, ніж якщо ви купуєте через Інтернет. Але будь-яка проблема вирішувана. Так, у багатьох магазинах передбачена примірка у шоурумі. А «Інтимо» радує клієнтів також послугою «Виїзна примірочна»: кур’єр приносить до семи речей на хата.

До речі, ніхто не стверджував, що класичний бюстгальтер у жіночому гардеробі має бути лише один! Зрештою, у кожної своє поняття про базовий гардероб. У когось він може складатися із насичених відтінків. Нарешті ніхто не скасовував фактор настрою — а він може бути і на квіточки, і на клітину-шотландку, і навіть на «леопарда», якого дизайнери так часто використовують, що він також претендує на визначення «традиційний». Скільки та якої класики вам завести, вирішувати вам. Але, звичайно, краще запастися модним позитивом на користь. Адже як не крути, зима близька. А поки що теплою вам осені та вдалих покупок!
Ваша Капризуля


< !-- /wp:paragraph -->
Самые красивые бюстгальтеры в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.